Momotaro veiling 19-20 februari - Tancho Kohaku

Momotaro veiling 19-20 februari - Tancho KohakuDe veiling van Momotaro zal plaatsvinden op woensdag 20 februari. Er zal ook een Open Sales worden gehouden de dag ervoor op dinsdag 19 februari.
Lees mee

k zal zelf deze dagen aanwezig zijn. Indien er mensen zijn die een koi van de veiling willen aankopen, kunnen ze me altijd contacteren. Ik zal de beginprijzen doorgeven, of de prijzen vanaf welk bod je kans maakt op een koi uit de veiling. Ik zal me ook voornamelijk concentreren op de tosai.

Ik heb de foto's in het nieuwsitem gezet, en onderaan vind je de link naar de koi om het filmpje te zien. Dit wordt niet getoond, maar moet je downloaden. Ik heb geprobeerd ze in youtube te zetten, maar ze gebruiken een andere soort film waardoor mijn uploads naar youtube vervormen en geen goede presentatie van de koi laten zien. Wil je een koi zien, dan moet je ze downloaden en zelf op je harde schijf zetten om ze te bekijken.

Ik zal proberen om alles nog op de website te krijgen, maar door tijdsgebrek is dit misschien niet meer mogelijk. Dit zijn de Tancho.

Tancho 01
Tancho 02
Tancho 03
Tancho 04
Tancho 05
Ginrin Tancho 06

Reacties

1 reactie tot nog toe

Filmpjes opsturen.
Voor al diegenen die de filmpjes liever opgestuurd hebben. Dit is ook mogelijk. Geef me je email adres door en ik stuur alle filmpjes op via www.wetransfer.com

luc on 06/02/2013 05:46