Momotaro Victory

Momotaro VictoryOp 14 en 15 november werd de jaarlijkse ZNA show gehouden, waarvan reeds eerder geïnformeerd.

Dit werd in de stad Izumo City in het Shimane Prefecture gehouden. 3 koi gekweekt op de Momotaro koi farm werden genomineerd voor Grand Champion met de uiteindelijke winnaar een sanke van 107 cm. Genaamd Ryujin, in het bezit van Dhr. Takigawa. (niet de kweker)

De runner up kampioen in de +85 cm klasse waren ook Momotaro Sanke die in het bezit zijn van Dhr. Takigawa. Momotaro koi farm leverde in totaal 3 top koi in de 85+ cm reeksen en een hele reeks winnaars in de non-gosanke reeksen.

Wij waren ter plaatse en konden meegenieten van de triomfen van Momotaro. Ik zou zeggen Momotaro ten top, en doe zo voort. De Momotaro koi farm is mijn tweede thuis in Japan en daar aangekomen voel ik mij onmiddellijk thuis. De ontvangst is zoals nergens anders, en ik geloof met mij dat mijn metgezellen dit kunnen beamen. Ondanks de drukte werd iedereen op hetzelfde niveau ontvangen. (of toch bijna iedereen).

Nog even ter informatie:
Alle vijvers zijn afgedekt en er zijn op dit moment weinig vissen te zien. Misschien zijn er mensen die toch langs willen komen om over bepaalde koi te praten die onlangs aangekocht zijn, hetzij over de prijs, hetzij over de voorwaarden. Ik heb besloten om mijn uiterste best te doen op financieel vlak, om iedereen, die graag een koi wil aankopen van de laatste selectie te aanhoren met een "open mind" om hun eventuele droom werkelijheid te maken. Aarzel niet om hierover met mij te praten.

Daarom zal Ik zal zaterdag aanwezig zijn van 11.00 uur tot 14.00 uur en indien er mensen op zondag willen komen, zal ik mij vrijmaken tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Voor de aanwezigheid op zondag dien je wel een afspraak te maken,anders zal ik er niet zijn.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Momotaro, was een van de meest gastvrije breeder. we hebben toch een heel aantal breeders bezocht maar Momotaro gaf een goed gevoel en had alles netjes voor elkaar. ik kan me voorstellen dat Luc een speciale band heeft met deze breeder.

stephan on 26/11/2009 09:31

Een dikke proficiat aan Momotaro is hier op zijn plaats, zou ik zeggen.

Een verrassing van formaat toch dat grote concurrent Sakai FF niet in de hoofdprijzen gevallen is deze keer. Dat zal Kentaro niet goed bekomen zijn, naar ik aanneem (hij zal die dag wellicht nog wat meer dan anders achterover gedrukt hebben, denk ik).
Of hoe de grootste kweker ter wereld toch niet per definitie ook op alle vlakken de beste is!

Martin on 26/11/2009 18:58