Morgen, zaterdag 3 januari.

Morgen, zaterdag 3 januari.Bij deze even melden dat ik morgen, zaterdag 3 januari, aanwezig zal zijn van 14.00 tot 17.00 uur.

Voor mensen die nog graag even komen kijken of een babbeltje willen slaan, de koffie staat klaar.

Tevens wil ik nog even een naam geven aan één van de prachtigste showa die ik ooit heb gezien. Zelf denk ik aan Wolverine of Spartacus. Vraag me niet waarom, wat dit is puur gevoelsmatig. Andere ideëen zijn ook altijd welkom. Een naam geeft de koi zoveel meer waarde vind ik altijd.

Ook nog even melden dat er in de shop enkele tweedehandsspullen zijn toegevoegd. In maart ga ik verhuizen en dan moet ik afscheid nemen van mijn vijver. Er zijn echter een aantal spullen die de nieuwe eigenaar niet nodig heeft, en misschien kan ik iemand hier een plezier mee doen. Kijk eventjes in de shop of je er iets van kan gebruiken.

Reacties

5 reacties tot nog toe

Ik zal er zijn :-)

Ton on 02/01/2009 11:07

Ik kom ook eens een kijkje nemen :)

Han on 02/01/2009 12:18

Luc, deze showa is een dame van adel, zo puur en mooi. Ik noem haar SAYAKO naar de jongste princes van keizer Akihito van Japan.

willy on 02/01/2009 14:58

Hoi Willy, zeker geen slechte naam. Ik kreeg ook nog een mail binnen van een dierbare klant die het volgende schrijft: Ik vind haar meer een'Athene' Maar vooral vind ik haar een 'Inanna' de Sumerische godin van jacht/oorlog, maar tegelijkertijd ook 'moeder van alles' en daarmee tevens godin van liefde en vruchtbaarheid. (Sommigen zeggen zelfs van de erotiek). De showa toont een zekere wulpsheid, vandaar dat ik op die naam kwam....

Vind trouwens beide namen goed: Sayako of Innana...


luc on 02/01/2009 17:41

De achtergrond van Inanna heeft inderdaad nog meer fundamenten om deze showa tot zijn waarde te laten komen. En een wulpse dame, zelfs in de vijver, welke koiliefhebber valt daar niet voor? Ik ben verkocht.

willy on 02/01/2009 19:26