Na de kohaku, enkele andere.

Na de kohaku, enkele andere.Hier een overzicht van de paar sanke, ginrin kohaku en de tancho die aan de veiling zullen deelnemen.

Morgen zet ik er nog even de showa op, en dan heb je een volledig overzicht van de veilingkoi. Deze veiling vind plaats op 7 februari, dus je hebt nog alle tijd om je voorkeur door te geven, en desgewenst een bod door te geven.

In deze serie heb ik een zwak voor de ginrin kohaku. Ik heb altijd een zwak voor een mooie ginrin, en alhoewel ik deze moeilijk kan verkopen door bepaalde onbekende vooroordelen, heb ik er geen probleem mee om er zelf eentje te hebben rondzwemmen.

Of ik er op ga bieden ? Natuurlijk ga ik erop bieden, maar of ik ook succes ga hebben is nog maar de vraag. Vorige veiling had ik 4 superdeluxe showa op de kop kunnen tikken, maar of het nieuwe jaar ook begint met dit succes is nog maar de vraag. De vorige showa stemmen me nog steeds blij, want als ze niet in de vorige veiling hadden gezeten, dan zouden ze zeker in deze veiling te boek hebben gestaan.

Het is bekend dat Momotaro gecharmeerd is van 1 m. grote koi, en misschien is dit promotiefilmpje wel mooi om even te bekijken. Het bedrijf van Momotaro is in ieder geval goed te zien, en Daisuke is goed in beeld gebracht. Hij is tegenwoordig de drijvende kracht achter de Momotaro farm, leid telkens de inmiddels bekende veilingen, en onze relatie met hem is meer dan goed.

De kohaku hebben een mooie impressie nagelaten gisteren, en ik moet eerlijk zeggen dat de selectie me ook zeker bekoord heeft. Ik hou jullie op de hoogte.

ginrin kohaku-01

sanke-01
sanke-02

tancho-01
tancho-02
tancho-03
tancho sanke-01
tancho sanke-02

Reacties

5 reacties tot nog toe

Promotiefilmke van Momotaro is helemaal top, net zoals de koi die er zwemmen!! Helemaal machtig om te zien... Kzou dit wel èèns live willen meemaken bij Momotaro. Wereldwijd alom gekend!

Hoplijk kunt u hier er èèntje of meer van bemachtigen Luc, maar alle koi die ik hier zie zijn allen Top.
Enkel de prijs zal minder top zijn denk ik...Ik zou zeggen go for it!!

kurt on 16/01/2012 10:58

Was vorig jaar de eerste veiling qua prijsvorming niet heel erg gunstig?
Of betreft het hier stille hoop.......

Die Sanke's,maar dan als tosai.Groter als 25 cm hoeft niet.
Je moet alleen nog uit die bakken mogen selecteren....

Gr.jack.

jack on 16/01/2012 17:04

O'ja,die promo,dat is nu mijn favoriete film.Die kan je toch blijven kijken !

jack on 16/01/2012 17:07

prachtige ginrin kohaku luc,als je die op de kop kunt tikken heb je een beauty van een ginrin kohaku,zou zeggen veeel succes met het bieden.

rudy on 16/01/2012 17:36

De ginrin kohaku is inderdaad prachtig die zou niet misstaan in mijn vijver. Tja je moet wat te dromen hebben.
Ben benieuwd of het je lukt om deze bemachtigen.
Veel succes.

Jent on 16/01/2012 19:47