Nagenieten van de aanpassingen

Nagenieten van de aanpassingenDat de aanpassingen nodig waren, blijkt toch uit het fraaie uitzicht van de vijvers op dit moment.

Ondanks het feit dat er kosten noch moeite gespaard werden bij de aanleg van de vijvers, zie je toch dat er nog altijd fouten kunnen insluipen. Kennis is dan je grootste kracht.

De voorbije 3 jaar zijn dan ook een ware leerschool geweest, en de kennis die we op 3 jaar vergaard hebben, is niet van de poes. Dat de vijvers een grondige herziening nodig hadden, blijkt uit de filmpjes en de verbeterde waterkwaliteit van alle vijvers. We mogen hierbij niet vergeten dat al onze vijvers onder de blote hemel staan en dat de visjes een serieuze bak hebben om in rond te zwemmen.

Het is dan ook met zichtbaar genoegen dat ik nu iedere dag opnieuw de filters schoon ga maken, en dat ik geniet van de koi die rondzwemmen. Was het eerst goed, dan is het nu super...

Wel moet ik toegeven dat de vissen het stukken beter doen dan voorheen, en dat de verbetering ook hen ten goede komt. Bekijk de filmpjes en dan zie je wat ik bedoel.
Vijver 5-01
Vijver 5-02
Vijver 4-01

Het wordt morgen een drukke dag, want er worden meer dan 20 vissen opgehaald...werk aan de winkel...

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

alle moeite heeft zich geloond, ziet er sprankelend uit.

Geerard on 01/10/2010 18:18

Ik kom het morgen live bezichtigen luc

Tot morgen

auke on 01/10/2010 18:22

Hoi luc heb gisteren je vijvers gezien en vindt je water er veel sprankelder er uitzien en de uitstraling van de vissen is schitterend mijn komplimenten wens jullie veel plezier in japan (de pinten waren lekker) groetjes huck.

huck on 03/10/2010 12:10

Goed werk geleverd ,hier ga je geen spijt van krijgen .
Duidelijk bewijs dat men steeds kan bijleren .
Met Ben in de buurt komt dat allemaal goed .
Ben wel benieuwd naar de nieuwe vijvers die je gaat bouwen .
Blijft het fijne van de hobby , de nieuwe ideeen en kennis ( hier met zijn drieen )
Wens jullie een fijne reis toe .

Marcel D on 03/10/2010 22:47