Narita event.

Narita event.Zoals jullie kunnen zien zijn er een aantal koi toegevoegd van de Narita event die plaatsvind op 1 oktober en waar wij aanwezig zullen zijn.

Er zijn reeds een aantal foto’s op de website geplaatst van voornamelijk kohaku van Sakai FF en Maruyama. Wie graag prijzen ontvangt moet me even een mail sturen met de code van de koi.

De prijzen die erbij staan vermeld in yen zijn blote aankoopprijzen, en hebben uiteraard niets met de realiteit te maken, vermits er nog een groot aantal kosten bijkomen.

Je moet hierbij denken aan commissielonen, transport, BTW, opvangkosten, risicokosten en noem maar op. Feit is dat ik een speciaal systeem heb ontworpen zodat ik alle prijzen via een speciale calculatiesleutel vrij snel kan geven.

Momenteel ben ik echter op vakantie in Mallorca met enkele kleinkinderen en in tegenstelling tot normaal kan ik misschien iets later antwoord geven.

De koi die er momenteel opstaan zijn bijzonder interessante koi, maar niet dadelijk de koi waar ik naar op zoek ben. De koi waar ik naar op zoek ben heb ik al menigmaal zien verschijnen, maar ik krijg hier geen prijs op te pakken. Dit is meer mijn werk. De filmpjes zijn verschrikkelijk slecht, maar beter krijg ik ze niet te pakken.

Telkens krijg ik als antwoord van Mijnheer Narita: “Not decided yet” en dan is mijn goesting eigenlijk al over. Dan weet ik al dat het uit de hand gaat lopen wat betreft de prijsvorming, en zullen ze onbereikbaar zijn.

Voor Aziaten is het een totaal ander gegeven, want voor hen is het een statussymbool. Zij kijken er helemaal anders tegenaan dan in Europa.

Als ik al dan niet informatie te pakken krijg van deze event zal ik ze blijven posten. Er moeten er nog een groot aantal binnenkomen. Denk er wel aan dat er een groot aantal koi zullen zijn die niet vermeld worden en waar ik ter plaatse pas meer over kan zeggen.


Reacties