Narita event 5 november.

Narita event 5 november.Indien er mensen zijn die interesse hebben om langs deze weg koi aan te kopen van de Narita event op 5 november kunnen mij contacteren voor informatie en prijzen.

Zoals je ziet zijn de prijzen van Narita zichtbaar op de foto. Filmpjes worden er helaas niet bijgegeven, maar alle informatie kan je vinden op de foto’s van de koi.

Op eenvoudige aanvraag zal ik je een berekening sturen van de totale kostprijs van de koi inclusief het transport en de onkosten verbonden aan de aankoop, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ofwel mogen de koi bij Narita blijven tot april volgend jaar, ofwel mogen de koi hier in Arendonk verblijven tot april volgend jaar, dat is nog niet helemaal duidelijk, maar is geen probleem, het moet enkel nog uitgezocht worden.

Je mag erop vertrouwen dat de koi goed zijn en ik heb mijn menser ter plaatse die de prijs/kwaliteit kan checken en beslissen of de koop zal plaatsvinden of niet.

Bovendien moet je ook altijd afwachten of je eventueel eigenaar wordt, want zoals altijd is het mogelijk dat er meerdere kopers zijn. Indien ja, dan zal het lot beslissen wie de eigenaar wordt, door trekking van de befaamde koffielepeltjes.

Ter informatie: Alle foto's staan nog niet op dit nieuwsitem, maar indien gewenst kan je een pdf file ontvangen met alle koi die aangeboden worden. Het is iets teveel werk om alle foto's afzonderlijk in het nieuwsitem te verwerken. Stuur me een mail als je deze wil ontvangen.

Ditmaal zijn de foto’s van de koi niet bewerkt, wat in mijn ogen een groot voordeel is. Om de aankoopprijzen te begrijpen moet je momenteel het bedrag delen door 130, dan zit je ongeveer op de juiste aankoopprijs. 100 000 Yen is momenteel dus ongeveer 770 euro. Geef me wel de juiste nummer van de koi door om een correcte prijscalculatie te ontvangen.

Bovendien heb ik mijn volgende reis geboekt, en ik vertrek naar Japan op 7 december. Ik zal dan ook aanwezig zijn op de R-collectie van Narita. Helaas zullen hier bijzonder dure koi tussenzitten, maar ook dan is het mogelijk om eventueel een bod te doen op de koi.

Ik heb er al enkele foto’s bijgedaan van de R-collectie. Dit zijn de foto’s achteraan zonder vermelding van informatie. Er zit wel een koi bij waar ik al jaren naar op zoek ben, namelijk de maruten ai koromo die ik als foto op het nieuwsitem heb geplaatst. Dat is de koi die ik wil !

Deze koi zoek ik echt al jaren, maar het is me nog nooit gelukt. Ik vrees dat het een ijdele droom is, want ik ken de prijs waar hij voor aangekocht is op de Niigata veiling, en dat is niet van de poes. Mijn droom zal mijn nachtmerrie blijven, maar het zoeken geef ik niet op !

Ondertussen is de volgende fase voor het bouwen van de vijver van Wim afgewerkt. De beton is gestort en dit geeft al een heel ander zicht op het geheel. Het bouwen kan beginnen.

Meer afbeeldingen

Reacties