Nieuwe concullega

Nieuwe concullega

Binnenkort is het weeral de moeite om naar Arendonk te komen.

Jawel hoor, ik krijg er een concullega bij, en nog niet zover van mijn deur. Schutterstraat 22, een paar passen bij mij vandaan. Het werkt aanstekelijk precies, koihouden. Het heeft de fantasierijke naam MKkoi, alhoewel ik natuurlijk niet goed weet waar MK voor staat.

Ze houden hun opendeurdagen op zaterdag en zondag 5 en 6 april, een mooie gelegenheid voor mij om ook opendeurdagen te houden, dan kan je 2 vliegen in één klap bezoeken.

Bij deze deze een mooi moment om aan te kondigen dat ik op zaterdag 5 april mijn opendeurdag zal houden. Mijn nieuwe vissen uit Japan zijn dan nog niet binnengekomen, maar ik zal vooral het bestaande koibestand in promotie zetten.

Verwacht je dus op 5 april aan spetterende acties, waarover na mijn Japanreis meer informatie. Rest me nog om het nieuwe bedrijf succes te wensen met hun koihandel, en voor alle bezoekers een mooie gelegenheid om 2 koizaken in één rit mee te nemen.

ARENDONK, het dorp van de koi. Misschien zullen we ons dorp in de toekomst KOIDONK gaan noemen, want arenden zijn er hier niet veel meer te vinden....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml