Nieuwe voorraad Bens Bakje

Nieuwe voorraad Bens BakjeVanaf vandaag zijn de koi uit quarantaine en werden overgeplaatst naar Ben's Bakje om nog 2 maanden verder te ontwikkelen in de groene soep.

Alle koi zijn door Ben persoonlijk gehandpicked en zijn ongeveer 25 cm. Ze komen nu op een temperatuur te zitten van 22°gedurende maximaal 2 maanden. Het gaat over 4 kohaku - 4 showa en 2 sanke van de kweker Hosokai. Kopen kan, maar dan zonder gezien te worden. Ze mogen niet meer geschept worden voor einde oktober, tenzij door mezelf om te zien of alles in orde is. De prijs per stuk is 200 euro. Indien niet verkocht, zullen ze dit jaar niet meer opnieuw aangeboden worden.

De eerste die beslist te kopen en de betaling overmaakt krijgt de eerste keuze. Je mag wel vanaf de foto kopen. Ze mogen NIET blijven overwinteren. Er zitten geen slechte tosai tussen, integendeel. Wij maken ons sterk dat ze dicht bij of over de 30 cm zullen zijn, met een goede body, goede huidkwaliteit en goed toekomstpotentieel en meer dan hun geld waard. Dus lichtjes gokken is de boodschap. Wie eerst beslist, krijgt de eerste keuze.

De foto's zijn genomen bij hun overplaatsing vandaag naar de Ben's Bakje.


Meer afbeeldingen

Reacties