Nieuws van mijn vakantiegangers.

Nieuws van mijn vakantiegangers.Ze zijn al een tijdje op vankantie, dus was het tijd om wat nieuws te ontvangen.

Ze komen nog niet naar huis, want het is ginder veel beter dan hier. Volop zwemmend in deze 100 kuubs vijver, die een constante temperatuur heeft van 13,7°zijn we niet van plan om onze vakantie te onderbreken en naar het koude Arendonk terug te komen.

De tancho heeft ettelijke centimeters gewonnen zo te zien, en zijn ingescheurde vin is volledig terug in orde, dat doet me plezier. De Takigawa showa blijkt zijn sterke sumi te laten gelden, dat belooft, terwijl de spikkel en de sekiguchi showa niet te zien waren, spijtig, maar een volgende update komt er misschien nog wel aan.

Je moet wel op deze link klikken om ze even te zien zwemmen.

Vandaag kreeg ik op verzoek via dit nieuwsitem ook een update van de spikkel. Zo te zien, ontwikkeling naar verwachting: de spikkel. Ik kan het natuurlijk niet zo goed zien, maar wat zeker opvalt is dat ze een diep sumi heeft ontwikkeld op de goede plaatsen, en dat ze gezond rondzwemt....Top.

Tot het voorjaar 2011 dan....

Reacties

2 reacties tot nog toe

hoi Luc,

duidelijk momentje van telepathie. gisteren schoot de gedachte van de 100 m3 vijver door mijn hoofd waar je enkele koi in hebt zwemmen en vervolgens kwam dit nieuwsitem.

ik zie toch wel enkele prachtige kohaku zwemmen met een patroon welke ik echt helemaal top vindt.

stephan on 24/12/2010 11:19

Mooi om te zien weer...
die vissen hebben het bijna beter dan wijzelf...
jaloers op de mensen die hier hun koi nog hebben zwemmen...

Matthijs on 24/12/2010 11:54