Nishikigoi Symfonie

Nishikigoi SymfonieDe kracht van Yamatoya en de klasse van regisseur Rini, dat moet voor spektakel zorgen.

Beetje bij beetje licht Rini enkele tipjes van de sluier op, want zijn boek bereikt de eindfase. Het filmpje is door mij voorzien van muziek, en het origineel is natuurlijk stukken beter van kwaliteit. Het mooie van het boek en de DVD is natuurlijk dat er meerdere koi in getoond worden die reeds door onze klanten werden aangekocht. Dit maakt het geheel nog eens interessanter. Bekijk in deze take uit zijn film de prachtige "double face" en de exentrieke "Yamatenka". Ik hoop dat "Showatenka" ook op DVD zal uitkomen, want dat is voor ons een bijzonder experiment.

Uit zijn uitlatingen kan ik opmaken dat hij zelf zeer tevreden is met het boek, en dat het toch een omslachtig boekwerk van 250 blz. wordt. Ook zijn er gekende co-schrijvers bij betrokken die doelgerichte en volwaardige informatie kunnen geven.

Ik weet dat er volop aan gewerkt wordt, maar Rini probeert toch dat het boek in mei kan uitgegeven worden. Nieuwsgieirig ? neem dan hier een kijkje

Reacties

17 reacties tot nog toe

Wat een prachtige kohaku heeft die Yamatoya, en beide kohaku zijn geweldig. Double face volg ik al enkele jaren, en heb haar pas mogen bewonderen in Arendonk. Pure klasse.

ralf on 06/02/2010 08:01

Hoi,
Dat ziet er prachtig uit dat vraagt naar meer.
Wat een prachtige kohakus zwemmen daar.
En nu maar wachten op het boek met dvd.

Gr. Jurian

Jurian on 06/02/2010 08:14

Het meeste geniet ik van de filmpjes bij de kwekers in de bassins waar de elite koi rondtoeren ,dit zie je niet elke dag en in de reality bijna niemand dus genieten we er nog meer van .Als ik dan in de zetel zit en deze grote koi zwemmen rustig voorbij op het scherm dan kom je tot rust ....zalig .grtjs

paul on 06/02/2010 09:05

hoi,

ik kan haast niet wachten tot het boek verkrijgbaar is !!
is er toevallig ook al iets bekend wat de prijs van het boek zal zijn ?

michel

michel on 06/02/2010 09:50

Prachtig Rini ,we kijken er naar uit om alles te zien .
Voor jou geen winterslaap geweest , wat zal je blij zijn dat de lente eraan komt .
Veel succes met het boek en dvd , dit is voor mij klasse van de bovenste plank .
De lat gaat steeds hoger en hoger , proficiat is hier zeker op zijn plaats .

Marcel on 06/02/2010 13:39

mooi hoor. yamatenka is mooi maar doubleface is gigantisch zeg...

zie ik daar ook niet die fenomenale bekko van gerwin's relaxzen voorbij komen? shiroji spat eraf zeg!!!

arie on 06/02/2010 17:30

zo een yamatoya kohaku zou ik ook nog graag in mijn bezit krijgen,is een streling voor het oog he!!!

rudy on 06/02/2010 17:34

Nou Rudy bij Luc Zitten er nog wat.

rob on 06/02/2010 17:49

Mooie beelden!
Ik zie reikhalzend uit naar het boek/de dvd (en natuurlijk naar de persoonlijke boodschap die Riny voor me heeft bedacht.... ;-)

Noëlle on 06/02/2010 17:52

Inderdaad arie, en dan zie je ook nog de kashira van Tjaad van koikichi, en de kohaku van David van Interkoi Izegem, en nog enkele kohaku van mij rondzwemmen. Goed gekeken.

luc on 06/02/2010 18:11

Prachtige beelden Rini! Echt een talent voor filmen...
Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar het eind resultaat!
mvg
Ton

Ton on 06/02/2010 18:17

Lekker bezig Rini,ziet er goed uit!
Die Kohaku's van Yamatoya,misdadig.......


Gr.Jack

jack on 06/02/2010 18:44

ben onder de indruk van kohaku van yamatoya.
kan niet wachten tot mijn kohaku naar asten komt.
rini ik wacht gespannen af op je komst van je boek.

theo on 06/02/2010 20:59

ik kan niet wachten op het boek. rini met zijn eigen kennis en visie op het koihouden
in een boek. dat kan niet anders dan een meerwaarde zijn voor iedere hobbyist. wat ik vooral waardeer van rini is het simpel benaderen van de hobby en ten alle tijden ondanks zijn eigen visie . toch altijd open staan en respect hebben voor ieder zijn menning. nogmaals ik kan niet wachten.

john de leur on 06/02/2010 22:06

Naar mijn aanvoelen, op grond van de tipjes van de sluier die er tot dusver over gelicht zijn, zit hier een bijzondere uitgave aan te komen die op verre na zijn gelijke niet kent in de branche. Niet het zoveelste algemeen-theoretisch handboek over koi, maar - voor zover ik begrepen heb - een unieke productie in de zin van een creatieve combinatie tussen een rijkelijk geïllustreerd boek over de praktijk van het hedendaags koihouden enerzijds en een DVD met prachtige real life koireportages uit Japan waar menig koiliefhebber zich in zal herkennen anderzijds. En in het bijzonder voor de klantenkring van Interkoi, wat betreft de opgevoerde koi in de hoofdrollen, hoegenaamd geen "ver van hun bed show", wel integendeel.

Proficiat Rini voor je inzet en doorzettingsvermogen om zo'n uitdaging en project tot een goed einde te brengen. Je moet het toch maar doen . . . (en vooral dan nog grotendeels in de nachtelijke uurtjes, vermoed ik).

Wat een sublieme koi inderdaad, die kohaku's van Yamatoya, om duimen en vingers van af te likken. Voorwaar een ode aan de "oude" meester, en wat een eerbetoon ook aan de nieuwe eigenaars van deze koi.

Martin on 06/02/2010 23:05

he hoi

ik zou graag willen weten wanneer het boek uitkomt want dan ga ik hem zeker bestellen want ik bewonder interkoi en als ik thuis ben kijk ik vaak op jullie site ondanks ik er nog nooit ben geweest dat heeft temaken met de tijd en afstand maar kom dit jaar zeker een keer langs om die geweldige koi's te komen bekijken en misschien wel iets kopen als de nieuwe vijver klaar is.

ga zo door

groetjes Arjan.

arjan on 07/02/2010 10:51

Publicatie verwacht in mei. Prijs nog onbekend. Grt. Rini

rini on 08/02/2010 01:21