Nog een vluggertje

Nog een vluggertjeWe hebben vandaag nog besloten om deze sanke toe te voegen aan de groeivijver.

Deze sanke heeft een privé verzorging gekregen bij Ben thuis. Vandaag is deze even naar Arendonk verhuisd om op de gewenste temperatuur gebracht te worden, zodat hij nog een groeivijverboost krijgt tijdens de winter. Nadien moet hij het zelf gaan maken.

Iemand die nog een mooie sanke zoekt, doet er goed aan om in te zetten op dit juweeltje. Telkens ik deze zie moet ik aan Maybach denken, een sanke van Momotaro, waarbij een foto van bijgevoegd. Vermoedelijk is het de speciale tekening van op het hoofd. De koi is nu nisai en 48 cm mooi. Het sumi zit op de juiste plaats, de koi heeft een goede carrosserie, en de huidkwaliteit kan je zelf beoordelen. Dit sumi is van zeer dankbare kwaliteit en na een boost in de groeivijver zie ik deze toch 60 cm worden.

Voor mensen die nog een goede sanke willen met een groot verwachtingspatroon, deze kost 1200 euro inclusief de kosten van de groeivijver tot eind april. Mijn schatting die ik op het filmpje doe klopte correct. De koi was precies 48 cm. Er is zeer weinig af te keuren aan deze sanke.

Sanke 912069

Om het geheel volledig te maken, is dit het filmpje van bij aankoop: Sanke 912069 bij aankoop

Morgen ben ik aanwezig van 11.00 tot 16.00 uur. Wie nog graag een koi uitzoekt voor de groeivijver is altijd welkom...

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Ook een gevalletje van Hi aanmaak tussen de Hi platen!
Best leuk zulke vluggertjes.

Gr.Jack

jack on 05/11/2010 20:42

prachtige sanke voor mij,verwen ze maar goed in de groeivijver.

mvg rudy

rudy on 06/11/2010 10:20