Nog eentje van de 42 reeks

Nog eentje van de 42 reeksOp dit ogenblik is er weinig koinieuws te melden, en normaal ben ik nu op bezoek bij verschillende mensen om te kijken hoe koi zijn ontwikkeld.

Gisteren kwam ik er nog eentje tegen uit de 42-reeks, en zo kan je zien dat ze, mits goed voeren en goede huisvesting een goed ontwikkelingspatroon laten zien. Ze hebben de potentie om heel groot te worden, dat kan je zo zien.

Deze koi, nummer 904267 heeft het bijzonder goed gedaan en doet niet onder voor veel Japanse groeikanonnen. Ze is nu juist 4 jaar en is 68 cm. Als ze uit de mudponds in Japan komen zijn ze niet veel groter, zowat tussen de 70-74 cm, dus een dikke 10 voor de groei van deze showa.

Ze is ook zeker nog niet op haar top. Ze zal nog veel veranderen en ik zal haar toch eens blijven opvolgen de komende jaren. Wie nog een showa uit deze reeks heeft met dezelfde ontwikkeling mag mij altijd eens mailen, mooi om te vergelijken.

In dit filmpje zie je haar bij aankoop, toen ocharme 29 cm, en ik weet zeker dat weinig mensen ze zou gekocht hebben op dat ogenblik. Ongelooflijk dat ze dit slagschip is geworden. Deze kan op naar de 80 cm, wetende bij wie ze grootgebracht wordt...


Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

hoi luc,

ze is pas drie geworden ipv 4 volgens mij. zeker een heel beste groei dus.

gr arie

arie on 06/08/2011 11:29

zeer mooie ontwikkeling!!! (goede koikeeping skills)

idd een jonge Yonsai (+-37 maanden)

steven on 06/08/2011 13:09

Ja luc in de praktijk gaan zien hoe koi evolueren daar kan je het meeste van leren ,en je zal duidelijk prijs/kwaliteit herkennen volgens mij .grtjs

paul on 07/08/2011 09:54