Nog even een toemaatje

Nog even een toemaatjeDe showa met de verleidelijke naam van het zeepaardje werd gebruikt in een grote publiciteitcampagne in Japan.

Het zeepaardje, of UmiUma, is door mij aangekocht omdat het een zeldzame klassieke verschijning is, die velen het hart zal stelen. Met haar 68 cm, en langgerekte body als sansai, is zij bestemd voor het grote werk. Op de foto van de publiciteitscampagne kan je zien dat ze als nisai reeds 58 cm was. Door 10 cm erbij te borduren naar Nisai, voldoet ze aan de verwachtingen.

Het liefst verkoop je dit aan iemand die verstand van vijveren heeft, zodat ze nog steeds verder kan ontwikkelen. De publiciteitscampagne op zich betekent toch een meerwaarde voor deze showa. Naar wie deze showa uiteindelijk toe zal gaan is voor mij belangrijk, omdat ik zelf ook een zwak heb voor dit paradepaardje. Op de laatste foto zie je de matsue koifarm, of de plaats waar de meeste koi worden voorgesteld.

1111011 of UmiUma


Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Wat een uitstraling !!! Wat een pracht van een vis.Die zou ik echt wel in mijn vijver willen!

vryens Alex on 10/11/2011 13:38

Dan rest je er maar één ding te doen Alex. Bellen en hopen dat de prijs meevalt.

Jozef on 10/11/2011 14:06

Beste Luc,
Mooi dat je weer heelhuids thuis ben van een reis die je waarschijnlijk nooit meer vergeet. Ik denk daarom dat die vis perfect bij Frans zou passen, maar dat is mijn idee. Ik weet niet hoe Frans daarover denkt, maar op dit moment denk ik even niet. Ik wil je een fijn weekeinde wensen in het mooie Holland en geniet van die enorme vriendelijke mensen.

Mvg. Marco

Marco on 10/11/2011 18:19

Wow, dat is wel een schitterende KOI!

Die zou hier wel mogen zwemmen....maar ja in het Noorden schijnen ze niet zo veel verstand te hebben van vijveren heb ik eens gelezen dus zal ze onze plas wel voorbij gaan.

En Marco, het zou inderdaad wel enorme verrassing voor Frans zijn!

Egon on 11/11/2011 18:07