Nostalgie van de bovenste plank.

Nostalgie van de bovenste plank.Waar kan je nog meer van genieten dan van gebeurtenissen die reeds lang voorbij zijn, maar waar je plots weer mee geconfronteerd wordt.

Ik ga hier geen uitgebreid nieuwsitem over schrijven, maar je wel een filmpje laten zien, waar je warm van wordt. Neem er je tijd voor, want het filmpje dat ik je nu wil laten zien, duurt maar eventjes 58 minuten en 54 seconden, maar iedere seconde is zijn tijd in goud waard.

Ik werd er opmerkzaam op gemaakt door Matthijs, die me even de link van het filmpje doorspeelde. Ik wist niet goed wat te verwachten, maar plotseling werd het me duidelijk. Ik ga het je niet verklappen, bekijk het zelf maar. Laat de eerste minuten even op je inwerken om na 2 minuten en 10 seconden, de Nederlands uitspraak te ondergaan van “Bonjour, comment ça va”

Ik heb de film dan ook genoemd: Comment ça va (Het is mogelijk dat er vooraf wat reklame komt over Nederlandse koeien.)

Reacties

5 reacties tot nog toe

beste luc leuk .
zo video uit de oude doos ik heb hem op video .
en ik heb nog de dvd passie voor koi,s van rini op dvd .
ook gaaf om te zien

rik slijkoort on 02/05/2011 17:46

Blijft machtig om de passie te zien die Rini heeft voor karpervisserij...en natuurlijk koi..

Matthijs Dankelman on 02/05/2011 19:47

mooi om te horen met hoeveel passie RIni deze tak van sport heeft beleefd en nu nog steeds met veel plezier beoefend.

de ingesproken tekst tijdens de video doet me denken de inspreeksessie van NS. heel erg leuk om te zien.

op het gebied van karpervissen ben ik niet erg veel op de hoogte en was dan ook verbaasd te zien dat de karpers in een sok werden gestopt. even dacht ik ter consumptie, maar op het einde was nog even tijd voor een totaalcompositie om vervolgens met respect weer de vrije natuur ingelaten te worden. wat ik ook verwacht had als dierenvriend Rini.

stephan on 02/05/2011 22:49

Nostalgie ten top.... ik ga mij echter wel oud voelen als ik de film bekijk en terug denk aan mijn eigen karper avonturen.... Moet wel eerlijk zeggen dat ik meer een karpervisser met de pen en een aardappel was of een vlok/korst brood...
mvg
Ton

Ton on 03/05/2011 10:31

Alles heb ik gezien en verslonden van deze karperlegende!
Ben nog steeds karpervisser in hart en nieren en probeer mijn karperhart elke keer weer te stimuleren voor nieuwe avonturen en met dit filmpje lukt dat zeker.
Luc niks ten nadele van u, maar de reden dat ik bij u terecht ben gekomen is door de naam Rini Groothuis en de prettige sfeer en koi natuurlijk!

Thijs on 04/05/2011 11:51