Nu zaterdag en zondag.

Nu zaterdag en zondag.Zoals reeds bekend zal er zaterdag 9 juli tussen 11.00 en 16.00 uur en ook zondag van 10.00 tot 13.00 uur een mogelijkheid zijn om onze karashigoi aan te kopen.

Tegelijkertijd zal ik ook een superpromotie voorstellen van de nog overblijvende koi. Op de vijvers zal aangeduid worden voor welke prijs je een koi kan kopen. Het zullen vaste prijzen zijn voor hele mooie en goede koi.Vijver 2 en vijver 3: uit te kiezen aan 495 euro/stuk
Vijver 4: uit te kiezen aan 995/stuk


Bekijk filmpje hier

Alle koi van 495 euro/stuk zijn tosai en nisai van meer dan behoorlijke kwaliteit (± 50 cm) en iedere euro meer dan waard. De koi aan 995 euro/stuk zijn nisai en sansai (± 60 cm en meer) die nog alles in petto hebben.

Het weer zal goed zijn, de stemming zullen we er zelf inbrengen. De dag zal er zaterdag als volgt uitzien:

Tussen 11.00 en 12.00 uur: bekijken van de karashigoi:
Tussen 12.00 en 13.00 uur: Mochito Time + Special...(???)
Vanaf 13.00 uur zullen Ben, Rini en ik, de karashigoi één voor één presenteren en ter verkoop aanbieden. Diegenen die niet verkocht worden zullen in verschillende bakken onderverdeeld worden om de boel daar extra op gang te brengen...

Zondag kan je eventueel nog komen kijken van 10.00 tot 13.00 uur. Dit wordt speciaal gedaan voor de mensen die geen tijd hebben op zaterdag om te komen. Er zal nog voldoende goed materiaal aanwezig zijn.

Alle mensen die reeds een karashigoi vooraf hebben aangekocht, mogen dit weekeinde hun karashigoi ook komen ophalen, tenzij ze liever door de week komen. Gelieve dan even te bellen of te mailen voor een afspraak.

Reacties