Okayama Park

Okayama ParkTerwijl Luc, Ben en Ton op dinsdagmorgen een aantal tosai bij Momotaro zouden selecteren, maakten Joyce, Stephan en ikke (Rini) van de gelegenheid gebruik het Okayama Park te bezoeken. Een onvervalste snuif Japanse cultuur.

Het Okayama Park behoort tot de drie beroemdste parken in Japan. Het heeft een nationale status en een internationale allure. Het fameuze park is een trekpleister voor toeristen vanuit de uiteinden van de globe. Het park telt tal van musea, kunstcentra en monumenten, zoals de bekende Momotaro Riverside Peach. Grootste blikvanger is niettemin het Okayamajo kasteel, dat grotendeels bij haar 400 jarig bestaan gerenoveerd is en de feodale erfenis van het Bizen District vertegenwoordigt. Ik zal er niet meer woorden aan besteden; de foto's van Joyce en Stephan vertellen genoeg. Ondanks het druilerige weer een perfecte inspiratiebron voor de liefhebbers die een Japans getinte tuin rondom hun vijver willen aanleggen.

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Hoi Rini,

Joyce en ik zijn blij dat we nog even aan dit stukje cultuur hebben kunnen snuiven. wanneer je in Okayama bent moet je eigenlijk ook in het park geweest zijn. was zeer de moeite waard en kan als inspiratiebron gelden.

stephan on 23/11/2009 06:45

zozo Stephan, al vroeg wakker....prachtig park nietwaar ?

luc on 23/11/2009 07:05

Inderdaad Luc, was een prachtig park. De hele trip heeft een indruk op mij en Joyce gemaakt welke wij als een prachtige ervaring beschouwen. nogmaals bedankt dat we deze ervaring met jullie mochten delen.

stephan on 23/11/2009 07:27

hoi
dat moet fantastisch geweest zijn. het lijkt zo simpel de japanse cultuur.
maar achter alles elke steen en boom schuilt een gedachte.blijf het geweldig vinden.

john en ans de leur on 23/11/2009 18:22

Jammer dat je tijd gebonden bent,want zo te zien hebben we toch iets gemist .
Fijn voor jullie dat je er van genoten hebt .

Groetjes Ben.

Ben Doorakkers on 23/11/2009 20:00

Ik sluit me helemaal bij Ben aan. Ik heb alle foto's van het park bezoek van Rini, Joyce en Stephan nog eens bekeken en het is gewoon prachtig. Misschien een volgende keer Ben?
Maar wij hebben het toch ook naar onze zin gehad bij de tosai selectie?

Ton on 24/11/2009 07:53