Onderhandelingen voeren

Onderhandelingen voeren

Ondertussen dat julllie dit lezen zit ik vermoedelijk in het vliegtuig richting Schiphol. Weliswaar met vertraging en daar ben ik echt niet blij mee.

Om je ondertussen toch te entertainen, zal ik jullie een video laten zien, hoe ik onderhandelingen voer. Het is soms een spielerij en misschien moet je er mee lachen, maar onderhandelen kan soms ook plezierig zijn.

Bekijk het filmpje dat door johan gemaakt werd. Ik vond het zelf wel leuk, en heb hem een even een harde tijd gegeven, maar tenslotte kwamen we uit waar we moesten zijn. Ik ben wel heel heel blij met deze 3 fantastische vissen waar het over ging...

Ik moet wel zeggen dat ik dat niet met iedereen kan. Ik zou het zo met Daisuke niet durven, alhoewel ik denk dat hij er wel tegen kan.

Ik heb geweldig goed ingekocht volgens mij. Ik ben bijzonder tevreden over het resultaat in ieder geval. Zelden heb ik deze hoge kwaliteit kunnen inkopen, het doet me denken aan verleden jaar toen ik die machtige serie aankocht;

Wel is er iets minder animo en dan wordt ik voorzichtiger. Er zijn wel veel verkopen geweest, maar niet echt zoals ik het wens. Dit heeft niets met de hoeveelheid te maken of met het bedrag, maar met een ander bepaald iets dat ik niet kan definiëren of uit kan leggen.

We zullen wel zien wat de toekomst geeft. Ik ben bijzonder opgezet met de machtige showa die ik verkocht heb. Deze gaat dan nog eens naar een vijver waar ik niet te ver voor moet rijden, een voordeel in de toekomst.

Ik ga geen al te lang nieuwsitem schrijven, want ik ben moe, en dit is vooraf geschreven.

Nog één goede raad die ik wil geven...maak gebruik van de aanbieding van de goedkopere sakai die nu online staan. Het zijn machtige vissen, geloof me, en er zit een serieus toekomstpotentieel in. Ik weet dat je denkt dat ik alleen wil verkopen, en weet je wat, daar heb je gelijk in ook ! Het is wel zo dat ik goede vissen wil verkopen, en als je mijn website afgaat en je vind een lelijke vis...zeg het mij...

Ik spreek jullie maandag...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml