Ons weekend kan beginnen.

Ons weekend kan beginnen.Vandaag hebben we alles klaargezet voor het weekend dat reeds geruime tijd gepland was, en dat onderdeel is geworden van een jaarlijks wederkerend gebeuren.

Mijn vrouw en ik hebben ons best gedaan om alles naar behoren te schikken, en als het Spaans intermezzo ook nog eens meevalt, dan kan er eigenlijk niets stuk. Voor zover ik weet is Begoña op dit moment aan het koken. en normaal zijn haar kookkunsten altijd fantastisch. Ik heb er dus alle vertrouwen in.

Voor de mensen die dit weekend komen, wil ik nog eens herhalen dat je zeker gebruik moet proberen te maken van de waardebonnen die gegeven worden bij iedere aankoop zoals vermeld in dit nieuwsitem. Ga niet te licht over deze koi die zomaar weggegeven wordt. Deze wordt zeer hoog ingeschat, en niet alleen door ons hoor...

Verder wil ik nog even meedelen dat er verschillende koi van Interkoi Almere en van Interkoi Hapert door ons zullen worden opgevangen en dat deze koi morgen en overmorgen ook aanwezig zullen zijn. Voor meer informatie kijk je gewoon op hun website.

Tot morgen.

Meer afbeeldingen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Ziet er geweldig uit Luc! Wordt genieten morgen!

Ton on 11/12/2009 16:23

Nog één nachtje slapen, en dan is het zover!
Dan zal de Goede Sint heel veel moois gebracht hebben aan de Schutterstraat 68 in Arendonk. Alleen maar spijtig dat Sinterklaas het ook hier niet gratis zal gebracht hebben; wel integendeel, dit prachtige speelgoed laat zich door papa en/of mama duur betalen, maar dat wisten we op voorhand. Het zal daarom de pret morgen en overmorgen zeker niet bederven.
Alle gekheid op een stokje, reikhalzend kijk ik er naar uit, of wat dacht je?

En van dat Spaans intermezzo gesproken, het water komt mij nu al in de mond. Dus Begonia, zie maar dat er genoeg te bikken valt, en dat het "ech" lekker is (zoals in het radiospotje van die beemsterkaas, weet je wel).

Martin on 11/12/2009 21:07

ziet er allemaal weer goed uit dat wordt weer genieten zowel de koi als de hapjes
(zeker weten) tot morgen

Geerard on 11/12/2009 21:22

Luc, het is allemaal weer goed geregeld.
Nog een nachtje slapen, dan staat het Veluwe Power Team op de stoep, om al het moois te aanschouwen.

Wilfred on 11/12/2009 21:42

Luc, bedankt voor je gastvrijheid.
Het moois ie er af gekeken door de Veluwse boy's
mooie koi's en toppie geregeld zo.
gr johan

frentz on 12/12/2009 22:52