Ontmoet de werkelijkheid.

Ontmoet de werkelijkheid.Geloof het of niet, maar soms doet het pijn om geconfronteerd te worden met de werkelijkheid.

Wat bedoel ik hiermee ? De foto's die ik hier toon zijn de koi die door Ryuki Narita zijn geselecteerd voor de International Junior Koi Show 2018.

Het is niet aan mij om een oordeel te vormen over de prijzen, want het grote probleem is dat Ryuki al deze koi ook echt verkoopt aan deze prijzen.

Wil jij meedoen met deze interantionale show, of wil je een koi aankopen van Narita, dat kan.

Ik stel me ter beschikking, maar je moet wel begrijpen dat er nog kosten extra bijkomen.

Wil je meer informatie voor de aanschaf van één van deze tosai, contacteer me dan, dan zal ik je tekst en uitleg geven over een eventuele aanschaf.

Ik zet dit bericht ook opzettelijk in het nieuws zodat je begrijpt hoe moeilijk het is om goede koi aan te kopen en de moeilijkheden waar wij mee geconfronteerd worden. Een goed argument voor een gezonde discussie via de reacties....

Zijn de koi deze prijzen waard ? Een goede vraag, maar als ze verkocht worden aan deze prijzen, zijn ze dit dan waard !!!! Ik zou denken van wel...

Vraag een aanbod zijn een recht, en of je het er nu mee eens bent of niet, het is de werkelijkheid. Als je nu nog moest begrijpen dat ik in Arendonk betere koi heb rondzwemmen dat dit kleine spul waarvan misschien 50% nog niet aan de neus van mijn koi kan kopen, en ik moet vechten om een koi aan een bepaalde prijs te verkopen die veel lager is, begrijp je dan nog de realiteit ?

Ik wel, maar Narita heeft nu eenmaal een bevoorrechte positie en het oog van de meester zal en moet betaald worden !

Meer afbeeldingen

Reacties