Onverwacht tot overdruk.

Onverwacht tot overdruk.Thijs en Gwenn kwamen hun koi ophalen, Marc bekeek zijn showa en Berry koos 7 sterke koi.

Thijs, een karpervisser in hart en nieren volgens mij, want zijn auto ligt altijd vol karperspullen, net zoals die van Rini tegenwoordig, kwam zijn showa uit de 60 reeks en een kohaku van Momotaro ophalen.

Bekijk hier het filmpje

Hoe groot was zijn ongeloof toen hij de kohaku terugzag. Dit ding hier moet je kopen zei Ben, daar ga je van verschieten als deze uit de groeivijver komt. Ik had toen ook mijn twijfels, maar schonk toch het vertrouwen. Als je nu kijkt naar die beloftevolle kohaku, dan is dat vertrouwen niet beschaamd.

De showa van Momotaro was ook één van de sterkste groeiers uit de 60 reeks, en beide zagen er volgens mij meer dan fantastisch uit. Deze zal je binnen een jaar zeker niet meer herkennen, daar zijn wij zeker van. Het is nu aan Thijs om het vervolg eraan te breien en een update moet zeker volgen.

Marc kwam zijn showa nog niet ophalen, maar kwam haar al wel even bekijken. Dit zijn van de showa die altijd succes hebben, sterk sumi, goede body, impressionant uiterlijk, een showa uit het boekje.

Bekijk hier het filmpje

Aan allen bedankt om ons die fijne dagen te bezorgen. Het wordt nu wel leeg in Arendonk, dus het wordt tijd dat ik naar Japan vertrek om mijn bestand aan te vullen. Het worden nog spannende dagen.Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Een mooie collectie koi zijn er naar die 80 kuub vijver gegaan.En niet enkel de go sanke maar ook vooral die chagoi is enorm.
Veel plezier met deze prachtige vissen.
Was dit bij de 2 heren die vorige week langsgeweest zijn,zo ja dan moet je een goede indruk achtergelaten hebben Luc,

johan on 09/10/2011 12:00

De 7-reeks, helemaal naar één en dezelfde vijver, ongelooflijk.
Wat een schot in de roos, Luc! Moet er nog zand, euh . . . bakstenen en pannen zijn?
Veel geluk ermee aan de nieuwe (liefdevolle, sic) eigenaars, maar euh . . . waar zit die filterinstallatie eigenlijk en waaruit bestaat deze?

Mr. Nobody on 09/10/2011 23:48

Er zit een tovenaar op het net :)

johan on 10/10/2011 16:04

Graag had die tovenaar vanwege de eigenaars een antwoord gekregen op zijn vraag ivm. de filterinstallatie van deze fantastische vijver. En ook nog de vraag: wie heeft deze vijver gebouwd? Toch geen doe-het zelf-job geweest, dat kan ik moeilijk geloven?

Mr. Nobody on 10/10/2011 17:46

Mrt tovenaar bedoel ik dat er geen vijver meer is !

Johan on 10/10/2011 18:41

De filterinstallatie is al enkele jaren oud, en is gebaseerd op hetzelfde systeem als wat ikzelf in Arendonk in de grote bakken achteraan heb.? Dus klassiek, niet te hoge filtratie zodat de vijver niet poepzuiver is.

De eigenaar heeft te kennen gegegeven om liever niet op het internet te verschijnen met foto's. Ik had het nochtans gevraagd, maar het verwijderen is ook vlug gebeurd.

luc on 11/10/2011 10:13