Onze beste showa op een rijtje.

Onze beste showa op een rijtje.Vandaag presenteer ik mijn beste showa die ik momenteel nog in mijn vijvers heb zwemmen.

Niemand zal het mij kwalijk nemen als ik deze showa even als tategoi bestempel. Integendeel, ik denk dat ik de spijker op de kop sla. Bekijk even deze filmpjes van beide showa

Wil je volgend jaar een show meedoen en met een showa winnen ? Neem dan deze sprinkhaan maar mee, en je zal zien dat deze miniatuurkoi verschrikkellijk hoge ogen zal gooien. Ik heb het over nummerke 1104026 van Yamamatsu. Niet groot, maar toch flink gegroeid in de groeivijver, en alles is aanwezig om uit te groeien tot een geraffineerde showa met sterallures. Let vooral op het sterke sumi dat zowel kiwa en sashi voortreffelijk demonstreert. Kan je je deze voorstellen als hij "slechts" 70 cm haalt ?

Prijs: 1750 euro incl. verblijf in verwarmde vijver tot april/mei 2012

En wat te zeggen van deze mannelijke Isa showa ? Is dit geen heerlijk beestje ? Waren alle mannen maar zo mooi ? Ik laat meestal niet te veel mannen toe in mijn vijvers, maar deze koi kon ik echt niet aan zijn lot overlaten. Flink gegroeid ook nog eens, want hij is toch zomaar eventjes van 30 cm naar 49 cm gegroeid, gekoppeld aan een flinke body. hallo...moet er nog zand zijn.

Prijs: 1250 euro incl. verblijf in verwarmde vijver tot april/mei 2012

De laatste showa is ongetwijfeld een kanjer van formaat, persoonlijk door Ben grootgebracht, maar nog geen nieuwe eigenaar gevonden.

Spijtig, maar dit zal vermoedelijk toch aan de prijs liggen. Bekijk even het filmpje, en zeg nu zelf of ie het waard is of niet.

Voor mij mag je deze in iedere veiling promoten, ze zal zeker een recordbedrag oogsten. Ik zou zeggen: investeer in de toekomst en ga voor deze showa. Veel geld...ja, duur....neen.

Prijs: 2750 euro incl. verblijf in verwarmde vijver tot april/mei 2012

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Kwaliteit zoals we dat van Interkoi gewoon zijn :) Maar...
Is de eerste Showa niet die van Isa ? En de tweede van Yamamatsu ? Beide hebben dezelfde "artikelnummer" gekregen.

Jeroen on 15/10/2011 08:53

klopt Jeroen, goed opgelet. ik heb het ondertussen aangepast.

luc on 15/10/2011 09:06

mooie showa vooral de laatste.
Ik denk dat je een slippende vinger heb gehad want april/mei 2011 is al geweest :-)

Johan Frentz on 15/10/2011 09:06

Mooi, heel mooi... zoals we van interkoi gewoon zijn...:)
Hoe gaat het met de baby koi Luc? Graag nog èèns een update aub! Ik volg dit project wel van jullie, lang geleden dat u een laatste update hebt gedaan...

kurt on 15/10/2011 11:06