Onze beste showa op een rijtje

Onze beste showa op een rijtje

Vandaag presenteer ik mijn beste showa die ik momenteel nog in mijn vijvers heb zwemmen.

Niemand zal het mij kwalijk nemen als ik deze showa even als tategoi bestempel. Integendeel, ik denk dat ik de spijker op de kop sla. Bekijk even deze filmpjes van beide showa

Wil je volgend jaar een show meedoen en met een showa winnen ? Neem dan deze sprinkhaan maar mee, en je zal zien dat deze miniatuurkoi verschrikkellijk hoge ogen zal gooien. Ik heb het over nummerke 1104026 van Yamamatsu. Niet groot, maar toch flink gegroeid in de groeivijver, en alles is aanwezig om uit te groeien tot een geraffineerde showa met sterallures. Let vooral op het sterke sumi dat zowel kiwa en sashi voortreffelijk demonstreert. Kan je je deze voorstellen als hij "slechts" 70 cm haalt ?

Prijs: 1750 euro incl. verblijf in verwarmde vijver tot april/mei 2012

En wat te zeggen van deze mannelijke Isa showa ? Is dit geen heerlijk beestje ? Waren alle mannen maar zo mooi ? Ik laat meestal niet te veel mannen toe in mijn vijvers, maar deze koi kon ik echt niet aan zijn lot overlaten. Flink gegroeid ook nog eens, want hij is toch zomaar eventjes van 30 cm naar 49 cm gegroeid, gekoppeld aan een flinke body. hallo...moet er nog zand zijn.

Prijs: 1250 euro incl. verblijf in verwarmde vijver tot april/mei 2012

De laatste showa is ongetwijfeld een kanjer van formaat, persoonlijk door Ben grootgebracht, maar nog geen nieuwe eigenaar gevonden.

Spijtig, maar dit zal vermoedelijk toch aan de prijs liggen. Bekijk even het filmpje, en zeg nu zelf of ie het waard is of niet.

Voor mij mag je deze in iedere veiling promoten, ze zal zeker een recordbedrag oogsten. Ik zou zeggen: investeer in de toekomst en ga voor deze showa. Veel geld...ja, duur....neen.

Prijs: 2750 euro incl. verblijf in verwarmde vijver tot april/mei 2012

Meer afbeeldingen

Onze beste showa op een rijtje: afbeelding 1
Onze beste showa op een rijtje: afbeelding 2
Onze beste showa op een rijtje: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml