Onze Drive-in

Onze Drive-inTot diep in de namiddag heb ik niets anders gedaan dan koi bekeken, verpakt en ingeladen.

Het leek wel de drive in van de Mac Donalds. Maar bovenal was het weer een oergezellige namiddag met veel enthousiaste mensen met het hart op de goede plaats voor koi.

Ik zet vandaag enkel wat foto's op een rijtje en wat filmpjes, dat zegt genoeg.

Ondertussen ben ik volop bezig met de indeling van de vijvers voor de nieuwe lichtingen. De vissen die blijven overwinteren heb ik in hun juiste verblijfplaats gezet, en volgende week begin ik aan de overkappingen, want binnen 2 weken zitten we in Japan.

Wie nog interesse heeft in enkele OpenSales vissen incl. het overwinteren, moeten even contact opnemen. Zoniet gaan deze ook naar hun winterverblijfplaats en zullen ze daar blijven tot april/mei volgend jaar. Indien je ze nog wil zien, contacteer me dan voor donderdag, dan laat ik ze nog even zitten tot zaterdag.

Geniet ondertussen van deze filmpjes.

OpenSales koi

SH-V11-3164 Momotaro Showa

810061 Yamatoya kohaku

1104013 Hoshikin kohaku

1103001 en 1104033 tancho Torazo en Oshiba Shigure

903051 ons hartediefje van Yamamatsu

1104026 ons prulleke van Yamamatsu


Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Luc en Ben,
Allereerst wederom dank voor de enorme gastvrijheid. Is altijd een feestje om bij juliie op "visite" te mogen zijn. Weer enorm veel van opgestoken. Jammer dat het een behoorlijke afstand is, die we vanuit Noord Holland moeten overbruggen. Tegelijkertijd misschien wel beter, want anders zou ik erg veel in Arendonk vertoeven?! Altijd spannend om te zien hoe de nieuwe koi reageren op hun nieuwe omgeving, maar volgens mij hebben ze de reis goed doorstaan en zwemmen ze naar hartlust hun baantjes met hun nieuwe maatjes. Voor de zekerheid toch even het water getest na enkele uren en geen nitriet waargenomen. Nu maar hopen, dat ze de komende weken hun rust weten te vinden etc..
Ben zeer blij met de bijzondere en mooie nieuwe aanwinsten. Zal zodra de vijver 100% is afgerond, een fotoserie van begin tot eind, toezenden.
Groeten, Dick

Dick on 16/10/2011 11:00

mijn scattie, Martine is helemaal gevallen voor het hartediefje

Johan Frentz on 16/10/2011 18:47