Onze eerste dag zit erop

Onze eerste dag zit eropNa een lange reis, geplaagd door stakingen in Frankrijk door de TGV, zijn we dan toch eindelijk op onze plaats terechtgekomen.

Olav en Paul van koibito stonden ons op te wachten om 12 uur in Okayama, en vandaar ging het rechtstreeks naar Momotaro. Een droom voor velen, is voor ons werkelijkheid geworden. De Master himself was rustig kohaku aan het selecteren, altijd de moeite om dit in het oog te houden. Je moet vooral letten op de koi die hij wegsmijt, niet op de koi die hij bijhoud, leerde Olav ons. In één van de bakken ernaast zwommen de showa die in de auction zullen ingezet worden. Ik heb hier ook enkele foto's van genomen zoals je kan zien.

Nadat we alles doorlopen hadden werd natuurlijk de vraag gesteld om enkele nisai te mogen bekijken. Er was een bak met koi die pas uit de mudponds kwam en die nog niet gekeurd was door Maeda. Wij hadden het geluk dat hij dit voor ons ging doen. De bijgevoegde foto's zullen genoeg vertellen, maar helaas waren de meeste koi boven ons budget. Ik heb, denk ik, toch wel 2 prachtige koi kunnen uitkiezen, en geloof, me het zijn twee beauties. Indien er mensen geinteresseerd zijn in deze koi, kan je ze bekijken onder "Nieuwe aanwinsten". Ik heb er op dit ogenblik nog geen prijs op vermeld, maar mensen die interesse hebben mogen me altijd contacteren. Ze zullen nog wel een jaar in Japan blijven zitten om door te groeien. (in de prijs inbegrepen.) Deze koi zullen ook ingezet worden in de show in Japan. De deal werd afgesloten met een handruk en nadien gingen we richting hotel. We hebben de dag afgesloten met een lekker koreaans diner, een soort barbeque waarop vlees wordt gebakken, met daarna nog een afsluitertje in de bar ernaast.

Het is ondertussen 24 uur geworden en ik ben behoorlijk moe na deze reis. Ik zal proberen iedere dag een update te doen en als mensen interesse hebben om vragen te stellen of eventueel een optie te nemen op een koi, dan kunnen ze een mail sturen naar luc_borgmans@hotmail.com. Ik zal proberen de mails dagelijk te bekijken en te beantwoorden.

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

Prachtige bijdrage !!

We praten binnenkort wel weer even bij.
Doe ze de groeten daar, zie vele bekenden !

groet

Erwin

Erwin (Interkoi Rotterdam) on 21/10/2007 18:18

he luc,dat ziet er allemaal niet slecht uit,hou ons op de hoogte met update's he.

greetz rudy

rudy on 21/10/2007 18:47

Beste Luc,

Onzettend leuk om te zien dat je, ondanks je drukke bezigheden en de vermoeiende reis, toch weer je site hebt kunnen updaten. Geweldig om jullie trip zo te kunnen volgen! Ik blijf lezen...

Groetjes,
Brian

Brian on 21/10/2007 19:54

Luc
en Tjaard in 1 beeld , hmmm dat moet goed komen .
geen twijfel mogenlijk .
Heel veel plezier met je koi hunting .
groetjes

Ben Doorakkers on 21/10/2007 20:37

Hee luitjes,
Prachtige foto's! Ik ben gewoon heel jaloers maar wens jullie heel veel plezier daar!
Goed gezelschap zo te zien en wat een beauty's van vissen.
Neem maar wat moois mee!
Ton

Ton Janssens on 22/10/2007 09:05

Tof verslag Luc. We kijken er dagelijks naar uit.
En wat een knappe vissen ... trouwens, prima foto's.
Geniet van ieder moment.

Willy on 22/10/2007 12:38