Onze Louis

Onze LouisVandaag zijn er toch nogal wat onverwachte bezoekers geweest, wat ik eigenlijk niet meer verwacht had.

Ik was lekker alles aan het opruimen, want ik verwachtte eigenlijk geen bezoekers meer, buiten Matthijs, maar hier was ik dik fout in. Er kwamen nog mensen van Apeldoorn en omstreken, van s'Hertogenbosch, onze Willem, Stefan en nog een paar mensen, dus het was toch nog even lekker koikletsen.

Ondanks dit alles hoop ik dat ze het nog zeer naar de zin hebben gehad, en dat ze nog genoten hebben van hun bezoek. Helaas had ik mijn fototoestel niet bij de hand en kon ik geen foto's maken om een sfeerindruk te geven.

De foto die ik nu op het nieuws heb staan is een foto van onze Louis, de buurman. Nu zul je je afvragen waarom ik Louis in het nieuws heb gezet, maar de reden is heel eenvoudig. Louis is af en toe wat over zijn toeren geraakt, en wel om de volgende reden. Louis verkoopt sinds jaar en dag kerstbomen. Deze zaterdag is normaal zijn drukste dag, en het is de gewoonte dat de mensen hun auto voor zijn huis zetten, een kerstboom kopen en dan doorrijden. Dit is zo al jaar en dag, maar nu had ik deze kennismakingsdag op dezelfde dag georganiseerd, en uiteraard werd er regelmatig een auto op "zijn plaats" gezet. Dit was een ramp voor Louis, en soms is ie uit zijn bol gegaan.

Moesten er mensen zijn die zich gestoord hebben aan Louis, dan wil ik in zijn plaats graag zijn verontschuldigingen aanbieden. Louis zelf is 76 jaar, heeft dag en nacht gewerkt en staat altijd klaar als je iets vraagt, dus vergeef het hem. Normaal is hij de vriendelijkheid in persoon, maar nu ging hij soms over zijn toeren, zodat ik er zelfs medelijden mee kreeg. Hij weet vermoedelijk niet eens dat hij hier vermeld wordt, want een computer is voor hem onbekend terrein, maar toch bij deze....


Reacties

3 reacties tot nog toe

Ondanks dat we onverwacht kwamen,was de ontvangst weer des Interkoi's ,gemoedelijk ongedwongen en gewoon kei gezellig.
Mooie Koi gezien en leuke mensen ontmoet (nieuwe gezichten ) en ondanks dat Luc zijn zoon jarig was nam hij alle tijd voor ons,kortom van 10 uur tot 13uur vloog om.

willem on 14/12/2008 19:32

Het was weer goed vandaag Luc..en inderdaad..weer ruim voldoende mensen!
dit soort dagen zou je vaker moeten houden..zoals dit weekend...erg leuk om met nieuwe mensen te spreken!
vissen zien er fantastisch uit!

Matthijs on 14/12/2008 21:28

Hoi Luc,

Heb het goed naar me zin gehad mooie koi gezien en nieuwe mensen leren kennen. Was zeker de moeite waard om vroeg me bed uit te komen voor op de zondag. :)

grt stefan

stefan on 15/12/2008 12:56