Onze selectie voor Hasselt

Onze selectie voor Hasselt

Het zal de eerste keer zijn dat we meedoen met Hasselt. Het schijnt een bijzonder goede show te zijn. Laat ons hopen dat er een competente jury aanwezig is.

Verliezen tegen een betere koi doet geen zeer, maar als de belangen er in meespelen, dan heb ik er wel degelijk problemen mee.

Wat zal er op de show te zien zijn:

4 x momotaro showa van 35-40 cm. De maruten showa is 40,5 cm, maar ik hoop dat ze hem onder de 40 cm meten. Deze showa's worden ingezet om de prijs van beste tategoi te behalen, want voor de normale prijzen komen ze eigenlijk niet in aanmerking. Hiervoor zijn ze nog veel te jong en nog helemaal niet af.

Voor de kohaku van Matsue, bijnaam appel, en little shiba, de kohaku van Momotaro hetzelfde verhaal. Ik doe mee voor de beste tategoi, alhoewel ik er moet aan toevoegen dat little shiba er verrukkelijk uitziet. Voor mij de beste kohaku op dit ogenblik.

Voor de rest nemen we natuurlijk Clarissa en Shiba Zakura mee, en daarnaast hebben we nog een verrassing: Sandakan is haar naam. Zij is een Sansai kohaku van Matsue waar we toch hoge ogen mee willen gooien. Alhoewel haar patroon niet dadelijk de voorkeur wegdraagt van iedereen, zal ze je toch verrassen met een opmerkelijk shirojo van zeer hoge kwaliteit, en een body om toch even bij stil te staan. Ze is echter nog maar 73 cm, dus hier hopen we om voor de prijs van adult champion mee te kunnen dingen.

Vertel jij er eens wat over Rini....want jij ziet hem meer dan ik....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml