Op bezoek bij Yvonne en Gerwin.

Op bezoek bij Yvonne en Gerwin.Met andere woorden: op bezoek bij RelaxZen in Raamsdonkveer.

Gerwin is verleden jaar met mij naar Japan geweest en was ook zinnens een koizaak op te starten met zowat dezelfde ideologie als Interkoi. Dit is RelaxZen geworden. Uiteraard is dit concurrentie, maar dat vinden ik en Rini niet zo erg. Concurrentie is goed, concurrentie houd je alert en scherp...

Ik wist dat zij volop bezig waren met het verbouwen van een hal, en op dit ogenblik werden zowat de laatste loodjes gelegd aan de verbouwingswerken, dus was het tijd om er ook een bezoekje te brengen.

Het is in ieder geval de moeite waard om tijdens je koihunt een bezoekje te brengen aan Gerwin in Yvonne. Het ziet er picobello en verzorgd uit. Ik zou het zelf niet beter gedaan hebben. De aangeboden koi zijn van zeer goede tot zeer hoge kwaliteit. Ik weet trouwens wat Gerwin verleden jaar gekocht heeft, en dat is niet niks. Er zitten echte juweeltjes tussen....en voor de prijs/kwaliteit verhouding moet je het zeker niet laten. Er zwemmen niet te veel koi in een vijver en dat kunnen wij alleen maar apprecieren.

Gerwin en Yvonne zijn hele lieve mensen, en de ontvangst was dan ook heel vriendelijk. Ik had echter niet anders verwacht. Natuurlijk heb ik liever dat jullie je koi bij Interkoi kopen, maar niets let je om hier eens een bezoekje te brengen, zij verdienen dit.

Veel succes gewenst van Rini en mezelf, en ga zo door op het ingeslagen pad.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Heel veel succes en ik zal daar vast wel eens een keer langs komen. Ligt toch op de weg :-).....
mvg
Ton

Ton on 25/07/2008 18:18

Ziet er erg netjes uit allemaal!
als ik eens in de buurt kom ga ik zeker even kijken!

Matthijs[interkoi zwolle] on 25/07/2008 20:52

Beste Luc en Rini,

Ook wij vonden het bezoek erg gezellig. Dat je dit op deze manier op je eigen site wilt zetten, vind ik getuigen van grote klasse.
Er is ook maar 1 iemand die zoiets in zijn hoofd haalt....

Gelukkig kan het toch anders in deze rare wereld van de koi, waar nogal eens rivaliteit de boventoon voert.

Wij willen jullie hartelijk danken en wensen jullie alle succes toe.
We zullen binnenkort nog eens komen kijken. En ik hoop dat ik het dan bij kijken kan laten. De hobbyist schuilt namelijk nog te veel in me. Weet niet of ik het mooie van jullie kan weerstaan.


Vriendelijke groeten,

Gerwin en Yvon

RelaxZen

sorry voor de sluikreclame ;-)

Gerwin on 25/07/2008 23:58