Op de kop getikt

Op de kop getikt

Op de open sales bij Momotaro heb ik 2 koi op de kop kunnen tikken die me interessant leken.

Er zaten verscheidene interessante kohaku tussen, maar die werden helaas te duur verkocht. Ik heb me dus moeten beperken tot een sanke en een showa, maar volgens mij toch de moeite om te bekijken.

De koi komen allebei met certificaat van Momotaro, en goede vissen van de Mako bloedlijn met dit predikaat zijn sowieso al moeilijk aan te kopen bij Momotaro. Ze zijn ook gegarandeerd vrouwelijk.

Mijn ervaring bij Momotaro leert me dat de sanke nog zeer goede ontwikkelingskansen heeft, vooral met betrekking tot het sumi, waarbij in ogenschouw moet genomen worden dat een sumivlek op de schouder vandaag of morgen wel eens zou kunnen verschijnen. De showa heeft zowat alles al op zijn plaats zitten, en kan menigeen bekoren. Een duivel in een doosje, zou ik hem noemen, en dat doet me denken aan Lucifer, wat ook zijn naam zal worden.

Mensen die interesse hebben om deze koi aan te kopen, moeten het me zo snel mogelijk laten weten. In de loop van de dag zal ik de prijs gaan berekenen, zodat ik er tegen deze avond een interessante prijs op kan plakken.

Op dit filmpje krijg je een eerste indruk van de opensales vissen en als je goed kijkt zul je de sanke ook zien. Ik heb vooral gelet op het goede patroon, de totale uitstraling, de kwaliteit van het beni, en de grootte van de koi. Als 16 maanden jonge vissen zijn ze al boven de 55 cm en dat is niet niets...

Morgen wordt het de dag van de veiling. Ik heb verschillende biedingen lopen, maar ben bang dat het moeilijk zal worden om de goede te pakken te krijgen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml