Op de valreep.

Op de valreep.Vandaag ging voor het eerst weer een koi weg. Rudy wou persé de shiro die hij zopas aangekocht had mee naar huis nemen.

Uiteraard heeft hij een quarantaine bak van 20° + anders zou hij hem zeker niet meegekregen hebben. Het was vreemd om na enkele weken van inactiviteit weer eens afscheid te moeten nemen van een koi. Bijgevoegde foto is door Rudy getrokken bij aankomst. Deze heeft een serieuze metamorfose ondergaan tijdens zijn verblijf in Arendonk. nummerke 810056 of de 2de keuze van Ben Doorakkers.

Het was trouwens een heel gezellige namiddag. Ik heb er met volle teugen van genoten. De zaterdag middagen zijn trouwens altijd gezellig tegenwoordig.

Reacties

2 reacties tot nog toe

ik ben met deze shiro zeer tevreden ,en ik zal hem goed verwenen in mijn q-bak en vanaf april gaat hij de vijver in. bedankt voor de gezellige namiddag he!!

rudy on 31/01/2009 20:28

Hou ons op de hoogte Rudy met af en toe een foto ik ben erg benieuwd,en Luc een fijne vakantie,en 3 mei is genoteerd hopen dat het weer net zo goed is als vorig jaar en ben erg benieuwd naar de Showa die je mij stuurde één van de 32.

willem on 31/01/2009 20:29