Op speciaal verzoek.

Op speciaal verzoek.Willem had graag dat er boeken bij de vijvers zouden liggen waar je de koi en de bijhorende prijs zou kunnen zien.

Zelf was ik ook al lang van plan om daaraan te beginnen, maar om de één of andere reden is er dat nooit van gekomen. Als er veel vissen verkocht worden of als er vijvers veranderen, brengt dat toch wel een heel systeem in werking dat ook veel werk meebrengt.

Mijn systeem is heel sterk wat betreft het internet, maar wat betreft foto's en boeken bij de vijvers, is minder sterk. Totdat ik Willem beloofde om dit dan toch in orde te maken, en zoals je ziet: belofte maakt schuld.

Ik heb het nu zo gemaakt dat er 4 boeken circuleren, 2 voor buiten en 2 voor binnen. Als je het boek opendoet, wordt aangegeven welke vissen in een bepaalde vijver zitten, zodat je ze ook makkelijk kan vinden. Een foto zegt niet alles, maar het zal makkelijker zijn om bepaalde vissen die in je budget passen op te zoeken en eventueel te bekijken.

Alle foto's zijn vergezeld van zoveel mogelijk uitleg betreffende de koi. Datum van aankoop, kweker, ouderdom, geslacht, lengte, geslacht, zelfs de foto is zo recent mogelijk en voorzien van de gangbare prijs. Hopelijk is deze kleine bijdrage dan ook weer een verrijking van het interkoi gebeuren.


Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

Ziet er netjes uit Luc!
Hoeveel duidelijker wil iemand het hebben,en krijgen?!

Gr.Jack.

jack on 07/05/2011 09:00

Strak en overzichtelijk Luc,

denk dat veel mensen dit handig gaan vinden!

Matthijs on 07/05/2011 09:30

Luc,

duidelijker kan niet, denk ook dat het een goede aanvulling is op de toch al uitgebreide informatie welke jullie verschaffen.

zoals Jack wel zal zeggen (miste ik in je reactie Jack) Goe bezig.

tot volgende week!

Gr. Stephan.

stephan on 07/05/2011 14:15

KEURIG LUC ik hoop dat het gewaardeerd wordt,ik vind het in ieder geval helemaal top klasse !!!!

Willem on 07/05/2011 17:17

Schitterend.

Alleen had ik in deze tijd eerder naar een paar I-pads gegaan direct gekoppeld aan het web.
Minder werk want je put uit dezelfde bron..................

Maar super hoor..............

Wim on 07/05/2011 21:56

Ipads? Jakkes wat hip en modern... er gaat toch niets tussen het heerlijk ouderwets heen en weer bladeren in een boekwerk.... :-)

Noëlle on 07/05/2011 22:00

Ik vind Ipads geweldig hoor Wim...maar ja...8 Ipads ter beschikking houden bij dat water...Ik heb er altijd eentje bij mij, en ik heb er geweldig veel plezier van.

luc on 08/05/2011 11:59