Op speciaal verzoek

Op speciaal verzoekOp speciaal verzoek van enkele mensen ga ik naar de groothandel om enkele producten mee te brengen.

Ik heb daarom ook altijd een groot koffer bij om zoveel mogelijk in te steken. Voor enkele mensen moet ik de goede koisokken meebrengen met een goede diameter. Deze koisokken zijn 25 cm diameter met een steellengte van 80 cm. Het is vooral de kwaliteit van het materiaal en de aanhechting aan de stok die de sok zo goed maakt.

Je kan ze in NL en BE ook kopen, maar die dingen gaan altijd kapot. Deze gebruik ik al 7 jaar, en zijn nog steeds bijzonder sterk en goed van kwaliteit. Naast de koisokken is er nog achter refresh klei gevraagd. Hier ga ik er ook een aantal van proberen mee te brengen, maar door het gewicht zal het moeilijk zijn om er veel mee te nemen.

Voor Polleke heb nog een extra net besteld voor zijn Japanse bowl, en dan ben ik weeral volgeladen. Ik zou doodgraag nog wat goede koi schepnetten laten overkomen met een diameter van 1 m. of meer maar dat blijft een vervelend gedoe met de lengte en het transport.

Indien er nog wensen, weet het me te zeggen. Ik beloof niets, maar ik zal mijn best doen. Als ik de producten heb dan zet ik ze in in mijn webshop Koiroyal en kan je ze via die weg bestellen.

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Heeft u nog koi vlaggen?of komen deze ook mee?heb er wel intresse in.mvg bram

bram on 15/04/2014 05:34

Bram ik heb nog 4 sets van 3 stuks (showa-sanke-kohaku): 19 euro/vlag of 57 per set.

luc on 15/04/2014 06:22

Ik wil ook wel een net 25cm als het (nog) kan.

Karel on 15/04/2014 11:09

Hoi Luc,

Je mag voor mij wel zo'n koisok meenemen.

Bvd/mvrgr...John

John dD on 15/04/2014 12:42