Open Sale

Open Sale

Persoonlijk vind ik de Open Sale een teleurstellend karakter hebben.

Het is dan eigenlijk kunst om je af te vragen wat het probleem zou kunnen zijn. Redenen kunnen zijn overaanbod...te duur...vertrouwen...noem maar op. Ik kan echter deze redenen niet beamen. Ik ben er persoonlijk niet bij betrokken, enkel dan als er toch mensen zijn die koi gekocht hebben via de Open Sales van mij, maar ik denk dat het voornamelijk met vertrouwen te maken heeft.

Als het wantrouwen is, zou ik het volgende willen voorstellen. Indien mensen zich geroepen voelen om toch een koi van deze kwaliteit aan te schaffen, maar bang zijn dat het tegenvalt, mogen ze van mij een koi aanvragen die ze van plan zijn om te kopen, of die hun zou bevallen. Ze hoeven niets te betalen. De koi komt naar Arendonk, en zij hebben de mogelijkheid om de koi dan te bekijken. Indien deze niet aan hun verwachtingen voldoet, mogen zij afstappen van hun aankoop, en neem ik de verantwoordelijkheid over.

Ik wil wel weten waar ik aan toe ben, en ik moet wel een bepaalde mate van vertrouwen voelen. Mensen moeten mij dan een mail sturen met hun volledige gegevens en telefoonnummer en de koi waar ze eventueel interesse in zouden hebben. Ik zal persoonlijk tot de koop overgaan. Meer kan ik toch niet doen denk ik. Het enige waar ik op moet vertrouwen is dat de wens tot aankoop moet aanwezig zijn. Ik krijg vandaag nog een lijst die speciaal voor mij aangemaakt werd met de leukste vissen...

Hier is de lijst waarvan sprake:

Hsk- 06 - 25 - 26

Isa 20 (Male)

Tor 1 - 3 - 6 - 16 - 18 - 25

Tak 1 - 2 - 6 - 7 - 8 allemaal goede kohaku's

Zonde dat dit initiatief niet meer weerklank geniet.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml