Opendeurdagen, 15-16 december

Opendeurdagen, 15-16 december

December is een drukke periode. Bovendien heb ik nog extra 3 verjaardagen in december, wat de maand nog meer belast.

Toch is het mijn gewoonte om opendeurdagen te houden in december bij de aankomst van de nieuwe koi. Zo zal ook dit jaar weer gebeuren.

Uiteraard is het belangrijk om de nieuwe koi te zien en ervan te genieten, maar natuurlijk zullen er ook nog andere koi te bewonderen zijn, en zeker niet de minste.

Zoals ieder ander jaar, zal ik In het kader van deze opendeurdagen, enkele interessante aanbiedingen doen. Wat deze aanbiedingen inhouden, laat ik in het midden, maar het zal zeker de moeite zijn, dat kan ik je beloven. In de loop van de komende dagen zal ik kleine tipjes van de sluier oplichten, en sporadisch wat meer inlichtingen verschaffen. Komen kijken tijdens de opendeurdagen is echter de boodschap.

Zoals jullie weten, zorgen wij altijd voor de nodige drankjes en versnaperingen, en zullen we proberen een gezellige sfeer te creëeren. Om het één en ander een ordelijk verloop te geven, is het wenselijk om even door te geven of je aanwezig wil zijn. Het is niet verplicht, maar het maakt het ons iets makkelijker om ons te organiseren.

Wees zo vriendelijk om even je naam, aantal personen en de dag dat je wenst te komen kijken door te geven. Het kost je maar enkele minuten van je kostbare tijd.

Wij zullen de open zijn vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur. Voldoende tijd om even bij te babbelen en de koi te kunnen bekijken.

Ik zie je mail graag tegemoet...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml