Opendeurdagen.

Opendeurdagen.Morgen en overmorgen zijn er opendeurdagen, de voorbereidingen lopen al enkele dagen.

Het zal minder koud zijn dan de voorbije dagen, en hopelijk zijn er niet teveel mensen ziek, want ik zie in de naaste omgeving nogal wat griepverschijnselen.

Mijn vrouw heeft verse erwtensoep gemaakt, en bovendien kan je een kleine versnapering eten, terwijl je een bezoekje komt brengen. Mijn zus heeft onderandere zelfgemaakte rijsttaartjes voorzien...

Alle vijvers zullen voorzien zijn van de foto's van de koi, met de daarbij horende prijzen. Deze zijn reeds opgemaakt voor het jaar 2013. Er zitten een stel geweldige koi, die stuk voor stuk het bekijken waard zijn. Ik heb gisteren nog de koi gefilmd die er reeds een tijdje zitten, en die het moeten maken in 2013.

De kleine bakken voor de tosai heb ik grotendeels verder afgewerkt. Als het goed is komen er vandaag nog wat onderdelen binnen om nog wat kleine aanpassingen te maken, en dan kan ik volgende week, de verkocht van de niet verkochte tosai scheiden.

Ik heb niet overdreven veel publiciteit gemaakt voor de opendeurdagen, maar reken toch op een bepaald aantal mensen die even een kijkje komen nemen.

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Ik hoop dit week-end toch eens langs te komen,wie weet zit er iets tussen voor mij.

Johan on 14/12/2012 08:06

Zeer tof om zo de koi eens te zien en ik kom zeker ook eens kijken ,ik zorg ook voor een paar vrienden die waarschijnlijk later klant worden als ze kwaliteit koi zouden willen kopen .Met deze koi in de vijvers zal iedereen zijn hartje kunnen ophalen en mischien worden er nog een paar prachtexemplaren geblowd hehe .grtjs

paul on 14/12/2012 08:38

hoi Paul...blowen is iets anders he... hahaha

luc on 14/12/2012 12:34

Haha goed gezien ,ik schrijf het expres omdat het OOK een euforisch gevoel geeft als je de koi bovenhaalt .grtjs

paul on 14/12/2012 13:03