Opensales zaterdag 6 april.

Opensales zaterdag 6 april.Nog even wat informatie over zaterdag 6 april.

De weersverwachtingen zijn niet optimaal, maar ook weer niet zo slecht. Voor zover ik kan volgen op de weersvoorspellingen krijgen we een 9, wat over het algemeen vrij goed weer is. Temperatuur 12° met een lichte kans op regen, maar wel zonnig. In ieder geval is het dit jaar bijna nog niet zo warm geweest.

Ik wil even de dagindeling nog eens doornemen.

De deuren zullen geopend zijn vanaf 12 uur. De opensales vissen zullen dan in een blauw vat tentoongesteld zijn. Als je aankomt ga je het liefst eerst even je bijhorende nummer ophalen. Dit nummer is gekoppeld aan je naam, en zal dienen om je stem uit te brengen.

Aan de zijkant zul je een bord zien, met de aangeboden koi, voorzien van een enveloppe. Indien je een koi wenst aan te kopen, steek je een blaadje met jouw persoonlijk nummer in de enveloppe. Dit kan je doen tot 13.00 uur. Ondertussen kan je ook de nieuw aangekomen vissen bekijken, een koffie drinken of een praatje slaan met de overige kandidaten.

Tussen 13.00 - 13.30 uur zullen de enveloppen leeggemaakt worden, en als er meer dan 1 nummer in een enveloppe zit, zal een onschuldige hand, de winnaar van de bijhorende koi winnen. Vermist het weer niet optimaal is, moet de koi niet meegenomen worden, maar mag deze nog een aantal weken in Arendonk blijven. Indien je deze wel mee kan nemen, is dit wenselijk, en dien je dit even te melden, zodat we deze kunnen verpakken als je naar huis rijd.

Als dit is afgelopen, zal de veiling van de showa van Momotaro plaatsvinden. Ik zal deze even afzonderlijk zetten, zodat deze kan bekeken worden. Het startbod is 200 euro. Als er meer dan 1 bieder is, zal de prijs per 10 euro omhoog gaan totdat er 1 persoon met het hoogste bod overblijft. Wel verzoeken wij dat, als je een koi koopt van de opensales, je deze na de trekking en de veiling dadelijk afrekent aan de kassa, zodat er geen vergissingen kunnen gemaakt worden.

Bij deze nogmaals het filmpje van de opensales koi

Zoals vermeld zal ook het voer van Nedkoi geleverd worden. Dit kan tegelijkertijd meegenomen worden. Bovendien zullen er ook allerhande interessante koopjes worden tentoongesteld. Wij hopen dat dit een heuglijke dag mag worden en ondanks het feit dat alles buiten dient te gebeuren, de weergoden ons gunstig gezind zijn. Doe in ieder geval een dikke jas aan...

Ik heb nog een tweetal vrijwilligers nodig om de boekhouding bij te houden. Indien iemand zich geroepen voelt om een helpende hand toe te steken, dan is hij of zij van harte welkom. Stuur me hierover even een mail.

Ik ben vandaag open van 11.00 tot 16.00 uur.

Reacties

8 reacties tot nog toe

12 graden ...daar dromen we van Luc.

Arjan on 01/04/2013 09:57

Jammer , ik kan er niet bij zijn door verplichtingen in Engeland... Ik zou er èèns graag bijzijn om de mensen wat beter te leren kennen zoals een Polleke, Stephan,Matthijs, Arjan of een Martin. Kheb deze mensen nog nooit ontmoet... Hopend op een volgende...

kurt on 01/04/2013 11:44

Luc, op welke temp zitten de open sale visjes momenteel? Handig om tevreden voor de mensen met verwarmd water.

Ray on 01/04/2013 12:12

Momenteel 18 Gr. Maar wordt deze avond naar 15 Gr. Gezet, met 1 Gr. Per dag. 15 Gr. Is het dus zaterdag.

Luc on 01/04/2013 13:45

Good luck Luc...wishing you success on your Japanese/Belgian Open Sale...!!!

Paul Ashton on 01/04/2013 18:30

We gaan elkaar zeker eens treffen Kurt, ik blijf een trouwe aanhanger van Interkoi!

stephan on 02/04/2013 09:08

Tja Kurt, tal van adepten onder ons nog nooit ontmoet, dat is dan wel een serieus gat in uw (koi)cultuur hé! Hoog tijd dus dat je eens wat vaker naar Arendonk komt om dit gat op te vullen :-)
Zelf ga ik er tijdens het seizoen gemiddeld om de twee weken naartoe om te netwerken en enkele gratis pintjes te drinken, ook al koop ik er zelden of nooit iets . . .

Martin on 02/04/2013 18:54

Ikke waarom ikke ik zou het niet weten ? Tot zaterdag mischien he mannen !

paul on 02/04/2013 19:16