Opnieuw naar Frostbites

Opnieuw naar FrostbitesVanaf zaterdag zal er opnieuw frostbites aanwezig zijn.

Frostbites en probites waren de voeders die ons handelsmerk waren. Door een klein dispuut besloot ik om vorig jaar een ander voeder te proberen, maar ondanks verwoede pogingen heb ik geen waardig alternatief gevonden. Verschillende voeders zijn de revue gepasseerd: Saki Hikari, Bactoplus, Dainishi, Takazumi, Maxim...noem maar op, maar geen enkel ander voer heeft me dezelfde voldoening gegeven als Frostbites.

Het was ook de stille wens van mijn klanten om opnieuw frostbites in te kopen. Bij deze is dit dus gebeurd. Zaterdag wordt de eerste levering gedaan, en in de toekomst kan je dus opnieuw je frostbites bestellen. De eerste levering is verpakt in zakken van 10 kg, maar de volgende keren zal ik overleggen om de verpakkingen in 5 kg zakken te doen. Dit maakt het opslaan iets makkelijker en voor sommige klanten is het ook wenselijker.

Moest je Frostbites willen bestellen, doe dit dan tijdig. De voorraad is steeds beperkt door de diepvriesopslag.

Nog even wat details over frostbites:
De rijkdom aan mineralen, sporen-elementen en vitamines in FrostBitesâ„¢ Summer zorgen ervoor dat koi zich optimaal kunnen ontwikkelen en bevorderen het zuurstoftransport in het bloed. FrostBitesâ„¢ Summer levert ook alle benodigde voedingsstoffen die koi nodig hebben om hun winterreserves op te bouwen.

FrostBites™ Summer is geschikt voor watertemperaturen vanaf 15° graden en hoger. De pellets zijn snel ontdooit en eenvoudig in het gebruik. Voer FrostBites™ Summer verdeeld over de dag en probeer het zuurstofgehalte in de vijver zo hoog mogelijk te houden. Dit stimuleert de eetlust van de koi en verbetert de vertering.

Gemiddelde analyse FrostBitesâ„¢ Summer:
Eiwit 45% Afkomstig van gevriesdroogde schelp- en schaaldieren,vis en diverse eiwitten van plantaardige oorsprong.
NEB 67% (NEB = Netto Eiwit Benutting)
Vet 10% Uitsluitend koudgeperste oliën en vetten.
Koolhydraten 27% (waarvan suiker 2,1%) Speciaal geselecteerde “langzame” koolhydraten met een minimum aan suikers.
Vezels 8%.
Vitamines A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, en K. Niacine, Biotine, Foliumzuur, Pantotheenzuur. Mineralen en sporenelementen.
As 10%
Vochtgehalte 10-25%

Reacties

2 reacties tot nog toe

Dat is nou eens goed nieuws !!!!

willem on 09/02/2011 13:50

Dit is inderdaad goed nieuws Willy

Stephan on 09/02/2011 17:52