Oud nieuws maar toch het vermelden waard.

Oud nieuws maar toch het vermelden waard.De All Japan Combined Nishikigoi Show werd dit jaar voor de tweede keer gewonnen door M Legend van Sakai SFF !

De enige koi die hierin ooit slaagde was de kohaku Loulan ook wel Loran genoemd. Ik verwijs hier ook nog even naar een nieuwsitem van Rini Groothuis over deze koi.

De naam van de AJKS 2013 GC is "Mu Lan", 98 cm en 9 jaar, en in het bezit van Hartono San van Indonesië, tevens de eerste keer dat een winnaar uit Indonesië de AJKS GC titel wint.

De jumbo GC werd de prachtige showa van Ueno, en de Major Champion ging naar onze showa van Momotaro, Lion Queen. Een hele prestatie voor deze nog jonge showa. (nog geen 5 jaar).

Wat moet je er nog meer aan toevoegen. Ik heb nog een filmpje gevonden op internet, dat je hier kan zien. Van dromen en naar kijken kan gelukkig nog, de rest zal een utopie blijven.

Meer afbeeldingen

Reacties

1 reactie tot nog toe

Ik ga nu niet zeggen dat die hier mag zwemmen want dan moet ik de rest wegdoen haha ,zo zijn er natuurlijk niet veel ter beschikking en dat maakt ze zo speciaal 1 uit de honderdduizenden mischien wel meer .grtjs

paul on 02/02/2013 15:20