Overzicht groeivijver.

Overzicht groeivijver.De bijgevoegde foto's geeft een overzicht van de koi die in de groeivijver zijn gegaan in oktober 2010.

De afbeelding is zoals ze erin zijn gegaan en ik heb er bijgeschreven hoe oud ze toen waren. Nu zijn ze dus in principe een jaartje ouder. Ik zal proberen foto's en filmpjes te maken, zoals ze er nu uitzien.

Zoals je kan zien, zijn er een aantal van verkocht en zullen er nog een aantal in de groeivijver verblijven tot volgend jaar. Morgen zullen deze om 12 uur getoond worden aan de belanghebbenden. Ondertussen staan er weer een groot deel klaar om naar de groeivijver te verhuizen.

Wat betreft de Open Sales
Vanuit Japan is er mij gevraagd om even door te geven dat je morgen als je naar de pagina van de Open Sales gaat en eventueel een koi wil kopen, dat je regelmatig de pagina "refreshed". Dit kan je het makkelijkste doen door op de toets F5 te drukken. Waarom zul je je afvragen. Vanaf morgenvroeg zullen er vrij veel mensen uit vrij veel landen (10 landen) de pagina bekijken en eventueel tosai bestellen. Indien je interesse hebt in een koi en je wil deze bestellen is het misschien verstandig om even te refreshen vooraleer je besteld.

Ik hoop zelf dat ik er een aantal te pakken krijg. Ik zal snel zijn, en zo snel mogelijk bestellen. Moest je op een koi vallen die ik dan toch aangekocht hebt, is er niets aan de hand, want dan kan je hem nog altijd bestellen bij mij tegen dezelfde voorwaarden natuurlijk.

De verwachtingen zijn hoog, de aangeboden kwaliteit correct, en het aanbod zoals hier zul je niet makkelijk kunnen vinden. Ik moet er nog even bijvertellen dat dit geen initiatief is van mij, maar van de kwekers in combinatie met Koibito. Met andere woorden wil ik even duidelijk maken dat ik geen invloed heb op de prijzen.

Succes morgenvroeg.

Meer afbeeldingen

Reacties