Pannekoekendag

Pannekoekendag

Ons Kimmeke heeft de finale gewonnen in de vrouwentennis....wat zijn we weer trots, wel zonder regering, maar toch met ons Kimmeke, en wie weet wat de dag ons nog brengt in het wereldkampioenschap veldrijden... al moet ik met lede ogen toezien naar de komende generatie veldrijders uit Nederland... dat wordt wat anders...

Het blijft echter koud, wat misschien wel normaal is, maar plezierig is anders. Veel animo en klanten kan je niet verwachten, maar gezellig babbelen en koffie drinken is ook al iets om naar uit te kijken.

Ik had s'morgens besloten om Rini en Ben en ook de andere bezoekers te vergasten met pannekoeken, en die werden op zijn minst toch gesmaakt. Het is een wekelijks dikwijls wederkerend ritueel dat ik dikwijls voor mijn kleinkinderen moet volbrengen, want als ik vraag wat we gaan eten is het eensgezind.... pannekoeken van bompa.

We hadden echter enkele diepgaande gesprekken, waarbij sashi en breekpatronen een groot onderdeel vormde. Ik ga hier in de loop van de week trachten een heet hangijzer van te maken, want hier is nog niet alles over gezegd. De meningen zijn nogal verdeeld, en ik bezit de kennis niet om daar een gegarandeerde stelling aan op te hangen. Ik heb er mijn ideeën over, maar heb er zeker ook mijn vragen bij.

Ik denk dat het een onderwerp is waar we nog veel van kunnen leren, en dat het gewoon geen exacte wetenschap is. De ervaring zal hier een grote rol bij gaan spelen, en ik heb Rini even gevraagd om zoveel mogelijk wetenschappelijk onderzoekswerk te doen wat betreft het sashi. Zelf heb ik het gevoel dat wetenschap en natuur hier niet zo goed hand in hand gaan, maar zekerheid heb ik niet.

Enfin, ik ben een verhaal aan het maken over sashi en openbrekende patronen, maar laat dit eerst door Rini controleren zodat ik geen domme dingen kan zeggen. Eén exacte wetenschap is zeker: ik kan lekkere pannekoeken met bruine suiker bakken...

Meer afbeeldingen

Pannekoekendag: afbeelding 1
Pannekoekendag: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml