Pick and Go 2015

Pick and Go 2015

Zoals ieder jaar hou ik een dag die ik de Pick and Go actie noem, eenvoudig vertaald is het kiezen en meenemen.

Dit jaar is het toch wel iets bijzonder want er zitten een groot aantal bijzonder aardige vissen in de serie die voor de Pick and Go actie in aanmerking komen, waarvan je er in deze bowl een deel van kan bewonderen. (de doitsu in deze bowl komen uiteraard niet in aanmerking)

Dit jaar doe ik het lichtjes anders dan andere jaren. Er is nu één vijver speciaal uitgerust met tosai, vooral van Momotaro . De prijzen zijn nu vastgesteld als volgt, 150 euro per stuk, 275 euro voor 2 stuks en 375 voor 3 stuks.

Eenmaal gekozen worden ze verpakt, afgerekend en moeten ze meegenomen worden. (pinnen kan niet). Er bevinden zich een 30-tal tosai in deze vijver, en wie eerst komt, eerst kan kiezen uiteraard.

Een uitgelezen kans om een aantal koi met de groeigenen van Momotaro uit te kiezen en ze te laten doorgroeien in je vijver, of voor mensen die pas beginnen met een nieuwe vijver. De Momotaro kunnen behoorlijk groeien, zelfs deze schrikken er niet voor terug om tegen het einde van het jaar misschien over de 50 cm te gaan. De gemiddelde size op dit ogenblik is 30-40 cm.

Zoals iedere zaterdag ben ik open van 11.00 tot 16.00 uur. Zondag ben ik gesloten wegens opendeurdagen, en het weekeinde van 30 en 31 mei ben ik ook gesloten wegens deelname aan de show in Oldenzaal.

Doe er je voordeel mee

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml