PipPondPlus

PipPondPlusVolgende week is er een bijeenkomst met de Producenten en de Verdelers van Pip Pond Plus samen met enkele mensen van Interkoi om Pip Pond Plus verder te evalueren.

Ondertussen heeft Pip Pond Plus reeds een serieuze naamsbekendheid gekregen en wordt het in meerdere winkels en webshops aangeboden.

Wat is uw ervaring met Pip Pond Plus ?
Misschien is het nog wat vroeg, maar als u Pip Pond Plus toepast, zouden wij toch al uw ervaring met Pip Pond Plus willen weten. Uw informatie helpt ons om het produkt beter te evalueren. Er zijn reeds verschillende bevindingen binnen, maar alle hulp is welkom.

Hebt u ervaring met Pip Pond Plus ? Vertel het ons via de reacties zodat iedereen het kan lezen.

Reacties

7 reacties tot nog toe

Ik gebruik het sedert 2 weken. Mijn ervaring is dat de filter volledig schoon gemaakt wordt, en dat de vissen relaxed rondzwemmen. Kleine wondjes zijn bijna volledig verdwenen. In de eerste fase van toediening van PPP durven de koi wel eens schuren. Ik heb een heel goed gevoel bij PPP.

Johan on 28/05/2008 12:59

hoi luc,ik kan maar één ding zeggen,de vissen worden zeer levendig en eten de oren van mijne kop,draadalgen is geen sprake meer van en het water is glans helder ,wat wil een mens nog meer.ik ben er zeer tevreden over het PIP product!!

rudy on 28/05/2008 16:27

Ik kan mij hier alleen maar bij aansluiten. Misschien dat Luc met de mannen van PPP nog een scherpere prijs kan overeen komen, het zou ons allemaal ten goede komen en zo misschien nog meer koi fananten over de streep trekken. Allé Luc gooi je volle gewicht eens in de schaal, met je jaren ervaring moet dat zeker lukken.

Bert

bert pocquet on 28/05/2008 17:20

Ha die Bert. Ik heb mijn volle gewicht al in de schaal gelegd, anders zou het nu al duurder zijn geweest. Al bij al vind ik het spotgoedkoop. Als het doet wat het zegt, en het kost je iedere maand ± 50 euro, dan is het eigenlijk nog te goedkoop, of zie ik dit verkeerd ?

luc on 29/05/2008 18:07

Ja ik zit ook in de verkoop hé Luc, dat zit er ingebakken om te proberen en scherpere prijs vast te krijgen. Maar als je de koi dokter een of tweemaal moet laten komen dan is zoën busje rap weer verdiendt.

Bert

bert pocquet on 29/05/2008 20:08

Is het de PIP? Zijn het mijn nieuwe Bakki's? Ik weet het niet maar het lijkt wel of ik andere vissen heb dan vorig jaar! Wat een leven en wat een honger en het water is pas 18-19 graden.... Ik heb wel gemerkt van de PIP dat het water in eerste instantie vlokken heeft van alg maar die zijn nu verdwenen en het wordt alleen maar helderder zonder de UV aan te hoeven doen. Want net als Rini staan de UV lampen bij mij bij voorkeur uit en moet de natuur het aan kunnen. Kortom ik ben zeer tevreden. En ach waar hebben we het over? Na de opstart, ik zal dan volgens voorschrift ca. 700 ml moeten toevoegen per week, dus kan ik met 1 verpakking PIP ca. 7 weken toe. is ca. € 7/€ 8 per week... Nu ben ik een roker dus als ik 2 pakjes sigaretten per week minder rook (en dat kan makkelijk) heb ik het alweer verdiend...

Ton on 29/05/2008 22:29

Beste mensen,

Het doet mij plezier dat er goede resultaten worden behaald met ons product. Ik wil de eerste gebruikers (= pioniers) bedanken voor hun vertrouwen en ik zou met aandrang willen vragen ons op de hoogte willen blijven houden van alle ervaringen met de producten.
Alleen met de feedback (positief en negatief) van gebruikers kunnen we het product indien nodig verder optimaliseren.
Het is niet omdat het nu op de markt is dat er geen verdere opvolging of onderzoek meer gebeurt.

Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groeten,

Robin

Robin on 30/05/2008 11:41