Prachtig cadeau op 4 mei

Prachtig cadeau op 4 meiWillen van de Vorst, interkoi dealer uit Veldhoven, schenkt een prachtig cadeau op 4 mei.

Deze hoogwaardige tuintafel is verzinkt en gepoedercoat. Het blad is gemaakt van een prachtige natuursteen. Het voordeel ten opzichte van RVS is dat dit minder gevoelig is voor vervelende vingerafdrukken en verkleuring van de poten.

Deze tafel wordt in eigen atelier vervaardigd. Willem is van beroep siersmid en maakt prachige kunstwerkjes voor een betaalbare prijs.

Een onschuldige hand zal de winnaar trekken uit de waardebonnen die afgeleverd zullen worden tijdens de ontmoetingsdag. Vergeet dus niet je waardebon mee te brengen, want die zijn nog geld waard, zo zie je maar. Deze tafel heeft een winkelwaarde van ± 350 euro. Nog even ter info vermelden dat voor deze prijs, enkel de waardebonnen in aanmerking komen van mensen die tot de aankoop van een koi zijn overgegaan.

Nog even vermelden dat Willem een gepassioneerd koiliefhebber is, en deel uitmaakt van de interkoi groep. Willem biedt hoogwaardige koi aan tegen een aangename prijs.

Bedankt Willem voor deze prachtige prijs.

Links

Reacties

1 reactie tot nog toe

Deze tafel kom ik nog juist tekort. Je mag me dus zeker verwachten op de 4de mei. Ik zal 10 vissen kopen Luc, dan heb ik meer kans om deze tafel te winnen.

Harold on 04/03/2008 09:57