Reorganisatie Interkoi.

Reorganisatie Interkoi.T’Zonneke schijnt, de vogeltjes beginnen te kwetteren, en wij gaan stilaan ook alles terug reorganiseren.

Deze week ga ik de rust van de visjes verstoren en de luiaards wat nieuw leven inblazen. Eén en ander zal gepaard gaan met ware volksverhuizingen in de vijvers. Ik voel het nu in mijn botten, want ik wil alles zo snel mogelijk weer in orde hebben. Dit wil zeggen, alles nazien, alles poetsen, schilderen waar nodig, alles klaarmaken voor de koi die gaan vertrekken, de vijvers klaarmaken voor de koi die gaan komen, enz…

Dit gaat ontegenzeggelijk gepaard met nieuwe updates, nieuwe foto’s, nieuwe filmpjes, nieuwe prijzen, het jaarlijkse recept dat 2-3 keer per jaar gedaan wordt. Het is de bedoeling dat ik nu alles opnieuw ga updaten, zodat we met een goed gevoel opnieuw kunnen beginnen.

Volgende week donderdag is het dan tijd om de koi op te gaan halen, en zal de website tegelijkertijd met de nieuwe vissen een volledig nieuwe bezetting krijgen.

Wees dus niet ongerust, alle koi zijn er nog. Vanaf volgende week komen er nieuwe foto’s en films zodat alles weer volledig up to date is.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Jaja luc het begint hier ook al te kriebelen het zal de lente zijn die in de lucht hangt .Dan nog het zonnetje en mooie koi en de levensverwachting is compleet (is niet overdreven hoor) grtjs

paul on 16/03/2010 08:41

Zo benieuwd naar die Jumbo Tosai verrassing......

Gr.Jack

jack on 16/03/2010 19:56

Zie zo maar Yamatoya mix rondzwemmen!
Die Luc is echt goed bezig!

Gr.Jack

jack on 16/03/2010 20:12

Ben supper benieuwd ,altijd wel iets speciaals bij Luc

johan on 16/03/2010 21:38