Riante kleinzoonactie

Riante kleinzoonactie

Iedere keer als er een kleinkind werd geboren, was het de gewoonte dat ik een koi vernoem naar de naam van het nieuwe kleinkind, gecombineerd met een bijzonder aanbod.

Het is nu niet anders. Ik heb tijd gehad om erover na te denken en heb de geschikte koi gevonden om te vernoemen naar het nieuwe wonder.

Het is deze krachtige showa geworden, een showa die alles vertegenwoordigt wat ik zelf ook graag zie, en wat ik graag in mijn vijver zou zien zwemmen.

Bovendien zal ik in de maand juli, iedere koi die vanaf vandaag verkocht wordt, aanbieden met de volgende keuzemogelijkheid:

Aanbod 1

Direkte korting van 25% op de geafficheerde prijs die vermeld staat op de website.

Aanbod 2

Direkcte korting van 15% op de geafficheerde prijs die vermeld staat op de website, vermeerderd met een aankoopbon van 15% voor de aankoop van Probites voer. Je krijgt dus in totaal een korting van 30%.

Bovendien beloven ze nu zaterdag en zondag bijzonder aangenaam weer voor de koi, een prachtdag om prachtkoi aan te kopen. Ik zal dan zoals altijd aanwezig zijn zaterdag van 11.00 tot... en zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Doe er je voordeel mee....

Om misverstanden te voorkomen, wil ik toch even melden dat de actie niet cumuleerbaar is met enige andere actie of aanbieding. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 juli.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml