Sakai even in the Picture.

Sakai even in the Picture.Iedereen weet ondertussen dat Interkoi een echte Momotaro aanhanger is, maar dit wil niet zeggen dat Momotaro het enige heilige is.

De reden waarom wij Momotaro minded zijn, is omdat we ons gewoon goed voelen bij Momotaro. Dit wil echter niet zeggen dat Momotaro de enige is met goede koi hoor, neen, hier moeten we gewoon eerlijk in zijn. Vandaag eventjes over Sakai, die zeker niet onder moet doen, integendeel. Maar Sakai, en dit is algemeen geweten, is gemeengoed van Koisan en het Viske... en waarom zouden wij het derde wiel aan de wagen zijn.

Wel wil ik eventjes vertellen dat we, in tegenstelling tot vorig jaar, met de gepaste eer zijn ontvangen. Heeft dit nu met Brian Sousa te maken, of het nieuwe beleid, het was in ieder geval een goede verademing om gerespecteerd te worden. De nieuwe directeur (broer van...) kwam ons op gepaste wijze tegemoet. Na de verwelkoming stuurde hij zijn zoon overal mee, zodat we rustig onze koi konden uitzoeken. Uiteraard viel ons oog eerst op een prachtig bassin met prachtige nisai....maar die waren helaas voor de veiling bestemd.

We hebben toen een volledige rondleiding gekregen, onze vragen werden met belangstelling beantwoord, en niets was te veel om ons op onze wenken te bedienen, de geselecteerde vissen zullen ook niemand onberoerd laten, zoals je op de foto's zult kunnen merken.

Het gaf ons in ieder geval een fijn gevoel om de ganse dag onbekommerd te laten kijken en kiezen, en na onze selectie namen we dan ook op gepaste wijze afscheid van de Sakai fish farm. Bijgevoegde foto's geven ook nog een impressie van de professionele manier van verpakken tijdens ons bezoek. Er komt toch iets bij kijken zoals je kan zien.

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Zo zo, dat balanceren op de rand moet je niet doen als je lekker een avondje bent doorgezakt :-) Jullie kunnen zo in het circus!

Ton Janssens on 05/11/2008 07:53

Valt mij wel op Ton dat ik Luc nooit zie balanceren op het randje ???.

willem on 05/11/2008 14:10

ja maar dat kan ie wel hoor Willem, hebben het al genoeg moeten doen hier in Arendonk !!!

Frank on 05/11/2008 17:25

Iemand moet de foto's trekken nietwaar Willem...

luc on 05/11/2008 17:51

Hoi Luc,

Als ik heel eerlijk ben hoop ik toch dat je een keer een prachtige Kohaku wil selecteren bij Sakai want die heb ik toch wel graag daarvandaan. Ik bedoel ze hebben toch wel aardig wat kampioenen gekweekt daar of heb ik het nou mis.Als iemand het daar niet mee eens is zou ik graag die kritiek horen.Marc,ik heb je vraag beantwoord over de verwarming in onderstaand bericht.

marco on 05/11/2008 19:30

Een van mijn favorieten...niet voor showa...dan ben ik overstag en kies ik voor sekiguchi of momotaro...
maar voor sanke en kohaku...is dit the man voor mij...ookal zal zeker niet iedereen het hier mee eens zijn!
overigens moet ik zeggen dat de laatste momotaro sanke en kohaku ook formidabel zijn...beter dan dat ik ze kende...stukken beter!
maar toch mooi dat je ook aandacht besteed aan andere kwekers luc!
niet veel aankopen gedaan hier?

Matthijs on 05/11/2008 22:18