Saki Hikari Growth

Saki Hikari Growth

Vanaf vandaag heeft interkoi besloten om voortaan Saki Hikari growth te gaan voeren met een korrel van 6 mm.

Saki hikari growth geeft een extra groei stimulans door selectie van de beste ingredienten. Geeft ondanks de hoge voedingswaarden geen vervuiling ook niet in warme perioden. Sterke groei bevorderende eigenschappen.

Ruw eiwit min.40%

Ruw vet min.9%

Ruwe stof max.1%

Vocht max.10%

As max. 17%

Dit zijn allemaal mooie gegevens, maar we zullen zien hoe de vissen en de ontlasting zich zal gedragen. Binnenkort komt er ook nog Dainishi koi food binnen om deze ook eens te proberen en kijken wat het beste is.

Voortaan zal dit bij Interkoi te koop aangeboden worden. Ik heb enkel zakken van 15 kg ter beschikking en een grote korrelgrootte omdat ik vrij grote hoeveelheden geef. Het is echter geen probleem om Saki Hikari per kg. af te wegen.

Prijs per zak van 15 kg: 195 euro (= 13 euro/kg)

Prijs per kg: 14,50 euro

De koi, zelfs de kleine hebben er blijkbaar geen probleem mee en dank zij het goede weer zijn ze allemaal vrij gulzig aan het eten om hun reserves flink op te bouwen.

Wat betreft de wedstrijd voor het raden van het aantal verkochte boeken van NS kan je de stand en de lijst van inzendingen volgen op deze link. Het zijn er nog niet veel, maar ik hoop dat er nog een groot aantal zal volgen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml