Schilderen doet wonderen.

Schilderen doet wonderen.Het is van april 2007 geleden dat de grote vijvers werden gebouwd, ondertussen toch weer 6 jaar geleden.

Het werd dus tijd om de boel eens grondig onder handen te nemen, en alles van een laagje verf te voorzien. Ondertussen is er veel gebeurd, en als je het archief van het nieuws zo eens doorbladerd kom je rare dingen tegen. Ik denk dat ze dat nostalgie noemen.

Buiten het reilen en zeilen van iedere dag, zal er in de komende periode niet veel te melden zijn qua nieuwsgeving. Het is dan ook een uitstekende gelegenheid om even je koi te bowlen en updates door te sturen, zodat ik daar toch interessante nieuwsitems over kan maken.

Graag zou ik updates ontvangen van koi die in die periode ooit verkocht geweest zijn. Deze zouden nu ongeveer 7-9 jaar oud moeten zijn, en het zou plezierig zijn moest ik nog koi van toen herkennen. Vergis je niet, ik ken nog redelijk wat koi. Op dat gebied heb ik nog een intact geheugen, en kan dikwijls een koi plaatsen. Doe mee, en stuur wat info door.

Meer afbeeldingen

Reacties

1 reactie tot nog toe

Ziet er weer super strak uit Luc!

Arjan on 24/08/2013 08:03