Shinkokai Rijswijk 2014

Shinkokai Rijswijk 2014Polleke was gisteren even naar Rijswijk gereden om de Shinkokai show te bekijken en heeft me enkele foto's opgestuurd.

Het is de eerste keer dat ik dit jaar niet meedoe. Het doet wel even iets. De eerste keer was in juni 2007, en won ik de prijs van de babychampion, en nog een groot aantal andere prijzen.

In 2008 won ik een groot aantal prijzen, waaronder de Supreme Champion. Hier kan je nog de prijzen terugvinden.

In 2009 presteren we weer eens bijzonder goed. Het succes ging toen vooral naar Domino, en hier vind je nog de uitslagen die ik toen behaalde.

In 2010 had ik een adult champion. De uitslagen kan je hier vinden. Het was het eerste jaar in Appeltern, en dit vind ik nog steeds de mooiste show die er was.

In 2011 behaalde ik verschrikkelijk veel prijzen, waaronder weer de supreme champion, de mature champion en de best tategoi. hier de uitslagen

In 2012 behaalde ik de titel van de beste male Grand Champion, maar ik zie dat ik de andere prijzen niet het vermeld, en kan ze dus ook niet terugvinden. Dit was ook de laatste keer dat Appeltern ter sprake kwam. Zonde van de wedstrijd.

In 2013 behaalde ik de best tategoi met deze toch fantastische koromo. Dit was dan ook mijn laatste optreden bij de Shinkokai show, maar als ik dit overzicht bekijk, dan moet ik toch even in mijn haar krabben.

Ik was precies vergeten dat ik zoveel prijzen in de wacht gesleept had. Toch impressionant, maar helaas nooit geen Grand Champion kunnen leveren. Misschien dat dit nog komt.
Wel ga ik dit jaar deelnemen aan de show in Bokrijk in België dit jaar. Het werd me telkens verweten dat ik enkel de Nederlandse shows meedeed en niet de Belgische show, maar ik heb me ditmaal laten overhalen om hieraan mee te doen, samen met Martin, die zo succesvol was in Arcen vorig jaar.

Wie Interkoi dus wil zien....moet op 21 en 22 juni in Bokrijk aanwezig zijn. Wij hebben 2 grote vats naast elkaar, en een klein vat. Ik heb nog geen idee welke koi ik mee ga nemen, we zullen wel zien tegen die tijd. De koi die Martin mee gaat nemen zijn mij bekend ondertussen.

Wie nog graag eventueel een koi op de show inzet met één van mijn vissen, die kan me altijd contacteren. Misschien heb je wel je oog laten vallen op een mooie showwinnaar, en als je er op tijd bij bent, wil ik die eventueel nog wel meenemen naar de show.

De foto's en de filmpjes werden mij door Polleke ter beschikking gesteld.
Shinkokai 2014
De GC Shinkokai 2014

Aantal unieke bezoekers: 734Meer afbeeldingen

Reacties

10 reacties tot nog toe

het gaat tijd worden dat je ook in België meedoet Luc. Ik kom zeker eens langs.

mark on 02/06/2014 08:51

Ik ben gister ook nog even op de show geweest...was er alleen pas om 15.30... heb nog wel snel even wat plaatjes geschoten dus zal eens zien of ik daar nog een verslagje van kan schrijven!

Matthijs on 02/06/2014 08:57

Matthijs leeft nog...

luc on 02/06/2014 09:27

Jazeker leef ik nog! Drukke weken achter de rug...

Matthijs on 02/06/2014 11:50

Het was allemaal mooi en verzorgd op de show ,de koi hadden grote vaten en ik zag een totaliteit aan kwaliteit .grtjs

paul on 02/06/2014 13:34

We hebben je gemist Luc had best wel wat meer concurrentie mogen zijn. Ook hadden we dan nog meer moois kunnen bewonderen. Persoonlijk vond ik de show top zeker vanuit het oogpunt van de vissen. Alle Koi zagen er goed uit en hadden geen last van enorme temp schommelingen wat vaak bij buiten shows wel vaak aan de hand kan zijn.

Heb zelf een tijdje staan twijfelen bij een mooie kajuka ga deze na de show nog een keer bekijken en wil ook binnenkort nog een keer naar België.

JOHAN on 02/06/2014 17:57

Luc, ik begon ook al te twijfelen of Matthijs nog wel leefde, te meer gezien hij tot dusver, na zijn eigen vraag ter zake, niet reageerde op mijn onheilspellende mail omtrent de zorgwekkende toestand van zijn jonge SFF sanke die hij enkele maanden geleden in mijn vijver heeft bijgezet om te laten doorgroeien.
Zou Matthijs wel een echte koiliefhebber zijn . . . ?

Martin on 02/06/2014 20:37

Ook ik heb soms andere dingen te doen haha!
Zoals afgelopen weekend trainen in de Ardennen... het prachtige fietsbelgie...
Kan het iedereen aanraden! We hebben overnacht in Wibrin, en gemountainbiket op diverse routes die starten vanaf Houffalize!
Prachtige omgeving met dito routes! Er is in Nederland niets wat er ook maar in de buurt komt.

Voor de liefhebbers... aanrader! Trouwens zowel voor Wielrenners als Mountainbikers maar ook Trail lopers... echt prachtig... zware parcousen en een supermooie natuur!

Matthijs on 02/06/2014 22:15

En de koi dan Matthijs, laat die maar aan hun nefaste lot over . . . ?
Mountainbiken (in de Ardennen dan nog) en koihouden (buiten eigen vijver), het zijn twee dingen die gewoon niet samengaan, laat het u van mij gezegd zijn. Ooit zal je tot inkeer komen . . .

Martin on 02/06/2014 23:43

Haha... nee hoor.. die worden keurig netjes verzorgd bij mijn afwezigheid!
Ik laat niets aan het toeval over zoals je weet Martin ;)

En.. vertrouwelijke info... ik heb zeer mooie mudponds met bergwaterverversing ontdekt in de Ardennen... daar is misschien nog eens iets in mogelijk ;)

Matthijs on 03/06/2014 08:22