Shiro Day

Shiro DayStraks ga ik een uitgebreider verslag sturen van het verloop van de dag, maar nu ga ik eventjes een nieuwsitem posten voor de shiro mensen.

Ik ben vandaag bij Omosako geweest, en ik moet eerlijk toegeven dat ik zelden deze hoogwaardige shiro's heb gezien. Ze waren inderdaad fenomenaal goed, maar ook onbetaalbaar. Op deze foto's staan 6 shiro's van zeer goede kwaliteit, zeg maar zowat het beste wat Omosako te bieden heeft. Twee van deze shiro's heb ik aangekocht voor de shiro liefhebbers. Nu wil ik dat ze een mail sturen met daarin de shiro welke ze uit zouden kiezen. Let wel, dit zijn vrouwtjes en allen van zeer hoge kwaliteit. Ook is de vrouw van Brian een goede vriendin van de vrouw van Omosako, dus hier zijn we in het voordeel. Als ze gekozen hebben, zal ik de verkoopprijzen er pas opzetten. Waarom doe ik dit op deze manier ? Ik heb geen mailadres van de personen die graag een shiro willen kopen en eigenlijk de eerste keuze hebben, en als ze me nu een mail sturen met hun emailadres, dan kan ik jullie antwoorden. Stuur een mailtje met je keuze naar: luc_borgmans@hotmail.com

Nog gauw even vermelden dat deze koi uit de bloedlijn van Musashi komen, de beste shiro utsuri ter wereld.

Reacties

9 reacties tot nog toe

Hai Luc,
Ik hoef er geen een want ik heb Tamaura zwemmen maar als ik moest kiezen zou ik op nr.1 de Shiro linksboven kiezen (kijk eens naar die staartaanzet) en op nummer 2 de shiro die als enige met zijn kop naar boven op de foto staat. Beide hebben een mooi patroon, zo te zien geen sumi spots, een goede basis motoguru en een schitterend menware... Maar dat is persoonlijk... ;-)

Ton on 24/10/2008 13:40

nummer top boven
en middelste heel mooi panda
zwart op de neus
maar onbetaalbaar denk ik
nissai?53 cm

bernd on 24/10/2008 15:27

Allemaal nisai, waarvan 4 hele dure, bijna niet te betalen, en 2 betaalbare, maar ook helaas dure. Als je naar Japan komt, begrijp je waarom....Deze kwaliteit zie je niet in onze landen, en laat je niets opzadelen door iemand anders. Heb specifiek deze vraag gesteld aan Hiro, en hij vertelde me dat deze kwaliteit niet naar Nederland en Belgie ging.

luc on 24/10/2008 15:44

allen prachtige koi .
als ik moest kiezen dan graag de tweede van links boven waar de menware nog door moet komen .
gegroet aan die zijde .

Ben Doorakkers on 24/10/2008 15:47

De twee rechts en de twee links zijn niet te betalen??
De middelste en de onderste zijn voor mij de mooiste al behoorlijk af maar in deze kwaliteit blijven ze nog vele vele vele jaren toppers.
Hoe jullie het doen doen jullie het , maar weer de mooiste koi in hun soort koi.
chapeau

Geerard on 24/10/2008 17:47

Ben heeft gelijk met zijn keuze, en buiten de menware die moet doorkomen gaat de flank ook nog sumi geven.
Maar dit is, vrees ik, ver boven ons petje.
Toch een genot om de kans te krijgen een koi aan te kopen die je in onze contreien nooit zult tegenkomen.

willy on 24/10/2008 18:13

In 1 woord SCHITTEREND !!!!

Voor mij onbetaalbaar, maar werkelijk schitterend ! Hier kunnen ze voor mij alles tegenover zetten, maar zulke shiro's gaan voor mij boven alles.

Persoonlijk vind ik degene links boven op DIT moment het mooist, maar de lijn van Mushashi een beetje kennende kunnen deze koi later nog veel sumi bij krijgen, dus voor de ontwikkeling over een paar jaar denk ik dat degene daar naast straks de betere koi wordt.
Maar die staartaanzet van die shiro links..... pfffff......


Veel plezier nog de komende dagen !

groeten,

Joost

Joost Verbeek on 24/10/2008 21:25

Luc,ik zit in 2 strijd.Links boven lijkt me een goede shiro voor een enorme groei.Alleen de koi er naast zie ik als een goede vis voor de toekomst mede doordat er nog een menware moet komen en daardoor een prachtige verschijning zal zijn ,dus de keuze is wederom niet makkelijk.

succes nog en let op je portemonee. ps ben wel benieuwd naar de prijs,

Marco on 24/10/2008 23:34

hoi luc ziet er allemaal zeer goed uit maar wat jij me geleerd heb neem tweede links boven dat is zeer zeker een topper vraag maar aan frank groetjes marc

marc bierings on 26/10/2008 11:53