Shiro utsuri Omosako

Shiro utsuri OmosakoIk ga jullie niet langer in spanning laten betreffende de shiro's. Ik zal straks mijn verslag van de dag wel schrijven.

Bijgevoegde foto's geven de keuze weer van de gesecteerde shiro utsuri's. Ik wil er nog wel even bij vermelden dat de shiro's de ganse winter in onze bakken mogen blijven zitten tot einde maart/begin april. Je mag je eventueel inschrijven om een shiro uit te kiezen. Op het ogenblik dat er zich mensen inschrijven, mogen ze regelmatig de ontwikkeling van de shiro's komen bekijken.
Op de dag van de verdeling van de shiro's wordt er een loting gedaan, zodat er een beurtrol is om de shiro's te mogen kiezen. Er wordt een certificaat van de shiro's uitgegeven en bijgevoegd.

De prijs van de shiro's is 250 euro, bij inschrijving te betalen.
De prijs van de 3 geselecteerde shiro's is voor de eerste keuze 400 euro, voor de 2de keuze, 350 euro, en voor de 3de keuze 300 euro. Je mag zelf bepalen welke keuze je wil.

De keuze van de 3 werd bepaald door, ten eerste de body, dan het sumipatroon dat uiteraard moeilijker zichtbaar is op de foto. Daarna telde de algehele verschijning mee, gekoppeld aan een zichtbare motoguru. Nu moet ik wel toegeven dat het op een foto, en met zulke kleine vissen, helemaal niet duidelijk te zien is. Hiro Omosako was er helemaal akkoord mee. Indien je dus een shiro wil aankopen, dan kan je gewoon een mail sturen.

Of er mensen zijn die de 3 geselecteerden goed hebben, weet ik niet, en kan ik op dit ogenblik niet nakijken, vermits ik iets te veel mails moet nakijken. Ik zal dit in de loop van de volgende week doen, en ook je mails beantwoorden.

Meer afbeeldingen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Mijn keuze's waren dus totaal anders.... Zo zie je maar dat niet alleen kwaliteit telt maar zeker ook persoonlijke smaak. Moet eerlijk zeggen dat ik lang getwijfeld heb over de door jullie gekozen middelste shiro maar ik bedacht me dat Rini mee heeft gekozen en ik dacht dat die te klein was voor Rini :-)
En ook de meest rechtse heb ik lang over nagedacht maar mijn meinig was dat deze in onze wateren toch wel zwart zou worden en ik hou wel van een beetje wit op mijn shiro... en eigenlijk geldt hetzelfde voor de meest linkse shiro uit jullie keuze's. Maar dat is mijn mening en ik mijn mailtje staat al welke ik zou willen reserveren..
Goede reis naar huis vast gewenst!

Ton on 25/10/2008 18:14

hoi luc rini en david

ik had toch een keuze goed viel niet helemaal tegen
opmerkelijk is dat de middelste shiro tot de beste behoord
en ik had aangegeven als mijn persoonlijke favoriet nr 1

groeten michel

michel on 25/10/2008 18:34

ik had nooit kunnen winnen had er maar twee goed .

Ben Doorakkers on 25/10/2008 19:05

Had er in ieder geval 1 goed.... De middelste was voor mij de nummer 2....
Jammer van Yamatoya, maar persoonlijk vind ik een shiro aantrekkelijker dan een kohaku, maar dit is zeeeeer persoonlijk natuurlijk.

goede reis terug heren !!!

groeten,

Joost

Joost Verbeek on 25/10/2008 19:55

ksnap e rnix van e ik denk da niema,d der iets van snapt

gfjn on 14/02/2009 14:20